Home Region Prišli joj dok je vodila ćerku u školu i izvadili SVEŽANJ NOVCA:...

Prišli joj dok je vodila ćerku u školu i izvadili SVEŽANJ NOVCA: Usledila je nesvakidašnja drama

276
0

Prišli joj dok je vodila ćerku u školu i izvadili SVEŽANJ NOVCA: Usledila je nesvakidašnja drama

Majka iz britanskog Šefilda bila je šokirana kada je vodila ćerku u školu i kada su joj tom prilikom prišla trojica čudnih muškaraca sa ponudom da kupe devojčicu. Prema njenim navodima, bili su jako čudni, izvadili svežanj novca i pitali je da li bi prodala ćerku za ovu sumu ili želi još para.

Incident se dogodio u dvorištu osnovne škole Lover Midov u Šefildu, a nakon što je majka odbila, odmah je sa ćerkom potrčala ka izlazu i bila dovoljno pribrana da pozove policiju, prenosi Dejli star.

Policajci koji su došli na licu mesta naveli su da su tiog jutra uočili crni ili plavi automobil koji “škripi” i odlazi sa mesta događaja, a unutra su bila trojica muškaraca, prenosi Jorkšir post.

– Muškarac, mogućeg bliskoistočnog porekla, zajedno sa još dvojicom, prišao je majci sa ćerkom i izvadio veliku količinu novca kako bi kupio dete. To nije jedini sumanuti incident u Južnom Jorkširu gde nepoznati pokušavaju na taj način da kupuju decu – navodi se u saopštenju policije i dodaje se da se nedavno nešto slično dogodilo u Donkasteru.

Tada su, prema navodima, muškarci pratili majku sa detetom, ponudili novac i delili neprimerene komentare na račun izgleda mlade majke. Zvaničnici nisu isključili mogućnost da su ova dva incidenta povezana. (objektiv.rs)

 

 

Previous articleŽESTOKA SVAĐA LAZIĆEVIH ŽENA! Barbara BESNA jer Marina priča o trudnoći: LUPA GLUPOSTI, bolje bi joj bilo da NAĐE POSAO! KARAMBOL
Next articlePerete li peškir poslije tuširanja ili ga OSUŠITE I PONOVO KORISTITE: Doktor otkrio šta je pogrešno, IZNENAĐENJE ZA SVE…