Home Magazin Showbizz Djevojku bih ostavio da uđe u rijaliti: Sloba Radanović otvorio dušu o...

Djevojku bih ostavio da uđe u rijaliti: Sloba Radanović otvorio dušu o burnoj prošlosti!

171
0

Djevojku bih ostavio da uđe u rijaliti: Sloba Radanović otvorio dušu o burnoj prošlosti!

Slobodan Radanović priznaje da svoje najbliže nikada ne bi savjetovao da idu njegovim putem.

Pjevač se osvrnuo na težak period koji je ostavio iza sebe nakon što mu je preminuo otac, ali je priznao i da bi ostavio djevojku Jelenu Đuričanin kada bi odlučila da uđe u rijaliti.

– Kada bi moja djevojka željela da uđe u rijaliti, podržao bih je tako što bih joj rekao: Doviđenja, prijatno – kroz smijeh je rekao Sloba, i dodao:

– Šalim se, ne bi ona nikada ušla, ne privlače je takve stvari. Inače, ne pratim rijaliti, ali vidio sam nekoliko snimaka na koje sam naletio. Mislim da je Janjuš sada provalio cijelu tu igru, i da bi mu najbolje bilo da ostane pozitivan i da se šali. Ne treba da se zaljubljuje, možda nam je to zaljubljivanje zajedničko – rekao je pjevač, koji se potom osvrnuo na burnu prošlost.

– Živim miran život, mada, ja sam uvijek i bio miran, nisam ja taj koji pravi skandale, mene su skandali uvijek pratili – kaže Sloba.

Nakon što je teško podnio gubitak oca, Radanović ističe da se trudi da sve slobodno vrijeme provede sa majkom Draginjom koju često obilazi u rodnom Zrenjaninu.

– U Zrenjanin idem isključivo zbog majke, i kada god odem tamo preplave me sjećanja i emocije. Bukvalno čim prođem tablu sa natpisom grada, meni se vrate uspomene – emotivno je počeo razgovor Sloba, koji ne krije koliko mu vrijeme provedeno sa majkom znači. kurir.rs

Previous articleCeca se požalila na Mariju u Zvezdama Granda: Zlostavlja me i pritiska!
Next articleSa Divnom sam došla da Marina pročita tekst pjesme, sve tri smo plakale: Emotivna objava JK o Marini!