Naslovnica Magazin Zanimljivosti Majka se sablaznila kada je videla sliku sina na stranici “Ružne bebe”:...

Majka se sablaznila kada je videla sliku sina na stranici “Ružne bebe”: Usledila je žestoka osveta!

105
0

Majka se sablaznila kada je videla sliku sina na stranici “Ružne bebe”: Usledila je žestoka osveta!

Kortni Tejt iz Midlsbora (21) doživela je veliko poniženje kada je, surfujući na Instagramu, otkrila da postoji stranica “Ružne bebe” (“Ugly babies”) na kojoj se nalazi i fotografija njenog devetomesečnog sina Hadsona.

Kortni je ostala bez reči, a kada je suprug Skot (22) došao s posla saopštila mu je da će se osvetiti kreatorima stranice za ovo.

– Svesna sam i ja bila da Hadson nije od onih beba koje bi recimo angažovali za reklame. Nije prelep, ali daleko od toga da je ružan. Ovo me je uvredilo i odlučila sam da im se osvetim – napisala je Britanka na Instagramu, prenosi Teeside Live.

Uz pomoć prijatelja, za manje od sat vremena uspela je da otkrije IP adresu profila koji je objavljivao ove fotografije dece.

– Ludak se nalazio u Severnom Jorkširu, u mestu Tornabi. Prvo sam poslala mejl Instagramu u kojem ih obaveštavam da ću tužiti i njih i njega zbog slike, a onda sam isto objavila na Fejsbuku i Tviteru. Reakcija nepoznatih ljudi ohrabrila me je da radim pravu stvar. Do kraja dana, Instagram je ukinuo profil te osobe koja je mog sina nazvala ružnom bebom – istakla je Kortni Tejt. (objektiv.rs)