Home Zdravlje IZVLAČI OTROVE IZ TIJELA BUKVALNO PREKO NOĆI: Rusi ovaj “lijek” koriste vijekovima,...

IZVLAČI OTROVE IZ TIJELA BUKVALNO PREKO NOĆI: Rusi ovaj “lijek” koriste vijekovima, preporodićete se poslije samo 1 noći – EVO KAKO SE PRAVI!

585
0

IZVLAČI OTROVE IZ TIJELA BUKVALNO PREKO NOĆI: Rusi ovaj “lijek” koriste vijekovima, preporodićete se poslije samo 1 noći – EVO KAKO SE PRAVI!

Starinski lijek koji uklanja umor, čisti krv i izbacuje toksine iz tijela.

Savremen način života, boravak u zatvorenom, nedostatak kretanja, loša ishrana, faktori su koji nam neminovno narušavaju zdravlje.

Umor, znojenje, posebno noću, razdražljivost i osjećaj težine ne samo u nogama već u cijelom tijelu su znak da je našem tijelu hitno potrebna detoksikacija. Osim zelenog čaja i drugih napitaka koji pomažu izbacivanje štetnih materija iz organizma, postoji i jedan starinski lijek čiji je glavni sastojak – pretpostavljate – bijeli luk.

Mnogima su poznata njegova lekovita svojstva, a za ovo malo ko zna. Stari Rusi kažu da ova namirnica moćno čisti telo od toksina. A najbolje je da se počne od nogu!

Pripremite sastojke: glavicu bijelog i crnog luka sameljite, prelijte sa 300 ml ključale vode i kuhajte 5-7 minuta. Ostavite da se ohladi i procijedite. Potopite gazu u tečnost, ocijedite, pa stavite na tabane i obujte čarape. Oblog skinite sutradan.Kada uklonite gazu, vidjećete da je promijenila boju.

Ovaj starinski “lijek” Rusi koriste stotinama godina, a kao rukom otklanja toksine iz tijela. (novi.ba)

Previous articleOSVETA KOJA JE POŠLA PO ZLU Dečak (10) umro nakon što je greškom pojeo otrovni kebab koji je žena namijenila svom bivšem!
Next articleMuž me je PREVARIO s konobaricom, oprostila sam mu, a sada sam saznala šta mi 3 godine RADI iza leđa!