Home Magazin Showbizz Otkrivena mračna prošlost Kristijana Golubovića, zbog ove stvari je i ARKAN POLUDIO!

Otkrivena mračna prošlost Kristijana Golubovića, zbog ove stvari je i ARKAN POLUDIO!

927
0

Otkrivena mračna prošlost Kristijana Golubovića, zbog ove stvari je i ARKAN POLUDIO!

Kristijan Golubović ponovo je u žiži javnosti od kada je pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Ivanu sa pevačicom Kristinom Spalević.

Danas glavna zvezda rijalitija “Zadruga” a nekada je važio za žestokog momka sa beogradskog asfalta i bio poznat po tome što je jedan od preživelih iz filma “Vidimo se u čitulji”.

O njemu je jednom prilikom govorio nekadašnji oficir Srpske dobrovoljačke garde Mihajlo Ulemek, koji je ispričao je kako je prvi put upoznao Golubovića. Naime, jedno veče su ga zvali kako bi sklonio negde Kristijana, koga do tada nikada nije video, jer Golubovića traži policija od kad je pobegao sa suđenja.

“Zovu me, kažu on je natekao sav. Prvi put sam ga video. To je konjina jedna velika, jak, visok, leđa ko u slona, nos orlasti. On nije imao šta da radi u zatvoru pa je trenirao. Kada je tog dana iskočio iz suda njemu su natekle ruke i noge. Kristijana nismo smeli da vodimo kod lekara. Ali imao sam ja jednu babu u Golubincima koja je svim fudbalerima rešavala iščašenja i prelome”, ispričao je svojevremeno Ulemek za Balkan info.

Prema njegovim rečima on je Kristijana stavio u džip i pravac za Staru Pazovu.

“Odem kod te baba Stane u Golubincima. Kad je njega baba Stana videla reče – “Mile moj, de si ovoga našo?” On je imao 17 iščašenja, nijedan prelom. Svih 17 ona je sanirala za dva dana. On nije rekao “jao”. Odma je zvao Batu Trlaju i Mastifa. Posle desetak dana je trčao kao da ništa nije bilo. Posle odlazio na bazen. On ko cirkus, onako istetoviran, deca trče za njim”, priča Ulemek.

Jednom se desilo da su Ulemeku u kuću uleteli Kristijan i Golub i rekli mu kako je policija blokirala Novu Pazovu.

“Odvedem ih u Banovce, uveče Kristijana stavim u kola i opet za Erdut. On tamo napravi sranje, postrojavao i tukao vojnike. Zove Arkan, je.e majku i meni i Legiji. Vikao je – Vraćaj onu stoku odande da vas ne pobijem. Setim se nekog Gline iz Bačke palanke. Dovedem Kristijana kod njega i ostavim. Prošlo mesec i po dana i zove me Glina kaže policija traži Kristijana a traži i tebe. I ja odem tamo”, priča Ulemek.

Policajci su mi rekli da treba da kažem Kristijanu da dođe.

“Rekao sam im da neću da ga prodam. Taj neki načelnik mi je obećao da će Kristijan samo prenoćiti a da će biti osuđen na onoliko koliko je odležo. Dođe on sa sve magnumom za pojasom. Ja mu sve ispričam. Pita načelnika jel mu garantuje, ovaj kaže – garantujem.

– Ako ne bude tako, kad izađem prvo ću ti ubiti ženu i decu pa tebe”, rekao mu Kristijan”

Ujutru je otišao u Četvrti opštinski sud na Novom Beogradu.

“Obezbeđenje je bilo veliko. Ušao sam unutra. Potpiso je zapisnik – oslobođen. Otišli smo kod mene u kafanu proslavili i posle se rastali. Posle smo se jednom videli kad je bio ranjen u nogu. Zvao me da dođem. Ja dođem, uđem u zgradu al nema struje. Došao ja do 6-7 sprata, kažem ja ovom njegovom dokle idemo – kaže on idemo do 17. sprata. Kad smo došli ja jedva dišem, a Kristijan se smeje.

– Što se smeješ?

– Pukovniče ja sam prekjuče ranjen a noćas sam četiri puta trčao gore dole.

To je životinja. Ja mu jedino zameram što laže. To što je pričao da je bio na ratištu, to laže. Ne mora toliko da laže”, ispričao je Ulemek. krtice.net

Previous articleIMA SAMO 15 GODINA: Saša Popović je zbog ove djevojčice prekršio sva pravila…
Next articleBrutalna svađa Marije i Đorđa šokirala gledatelje Zvezda Granda: “Ko si, bre, ti?!”