Home Region MUŠKARAC (32) NAPASTVOVAO ŽENU DOK JE NJEGOVA SUPRUGA SARA LEŽALA PORED: Probudila...

MUŠKARAC (32) NAPASTVOVAO ŽENU DOK JE NJEGOVA SUPRUGA SARA LEŽALA PORED: Probudila se i otkrila užas!

266
0

MUŠKARAC (32) NAPASTVOVAO ŽENU DOK JE NJEGOVA SUPRUGA SARA LEŽALA PORED: Probudila se i otkrila užas!

Priča o Džou Holtamu (32) uznemirila je javnost u Velikoj Britaniji kada je objavljena priča i policijski izveštaj o događajima u hotelu u kojem su boravili gosti nakon venčanja.

Muškarac je, kako piše “Daily Star”, bio u krevetu sa tri žene i jednu od njih je napastvovao, dok je njegova supruga ležala pokraj njega.

Naime, gosti su boravili u hotelu “Huntres Hall”, ali zbog alkohola i provoda na venčanju neki gosti su izgubili ključeve od sobe, a neki nisu mogli da uđu. Džoi i njegova supruga Sara u sobu su primili par i još jednu ženu. Neki su mogli da spavaju u krevetu, a neki su morali da provedu noć na patosu.

Tužilac Majkl Hol na sudu je otkrio šta se dogodilo u toku noći.

– Tužilja se probudila i zaledila se kad je shvatila šta se događa. Pravila se da je nastavila da spava u nadi da će muškarac sklonite ruke sa nje, ali je ubrzo shvatila da je haljina sa nje već skinuta. Jedna ruka joj je bila vezana – rekao je advokat.

Džoi Holtam u policiji je rekao da je bio pijan i da je u toku noći mislio da dodiruje suprugu u mraku.

– Ne znam koliko sam dugo radio to što sam radio, ali sam odmah stao kad sam shvatio ko je. Mislio sam da je moja supruga Sara. Rekao sam joj ujutru i poslao poruku izvinjenja toj devojci – rekao je Džoi.

Kako navodi policijski izveštaj Džoi je poslao poruku devojci da se vide nasamo i da ju je pitao da li je u redu, i zašto ne odgovara na poruke.

Sud ga je osudio zbog napada i penetracije i kaznu će početi da služi od 15. juna. (Espreso/Blic žena)

Previous articleSRBE UPOZNAVANJE SA ALBANKAMA KOŠTA 3.000 EVRA: Procedura ima 3 koraka, a svadba može da bude već za NEKOLIKO NEDELJA…
Next articleNAJSKUPLJA LJUBAVNICA NA SVETU! ZARAĐUJE MILIONE OD OŽENJENIH MUŠKARACA: Vozika se PRIVATNIM avionom po svetu!