Home Region VOZILOM BJEŽALI OD POLICIJE: Dvoje mrtvih i pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći...

VOZILOM BJEŽALI OD POLICIJE: Dvoje mrtvih i pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći u Njemačkoj!

278
0

VOZILOM BJEŽALI OD POLICIJE: Dvoje mrtvih i pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći u Njemačkoj!

U Bavarskoj se u nedjelju dogodila prometna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe, a još ih je petero ozlijeđeno.

Prema policijskom priopćenju, vozačica automobila s još šest drugih putnika u vozilu je bježala od policijske patrole u nedjelju navečer u Zwieselu u okrugu Regen u Bavarskoj. Vozila je velikom brzinom i oko 23 sata automobilom sletjela s autoceste A11 te se vozilom zabila u stablo. Policija nije navela zbog čega je vozačica bježala od kontrole.

– Vozilo je imalo registarske oznake za izvoz u drugu zemlju koje su pripadale drugom automobilu. Iako je zbog dizajna bilo samo pet sjedala, u automobilu je bilo sedam ljudi. Vozačica je umrla na mjestu nesreće, a jedna je putnica kasnije podlegla ozljedama u bolnici. Vozačica kod sebe nije imala osobne dokumente, tako da njezin identitet još nije jasno razjašnjen – priopćila je policija u ponedjeljak.

Druga dvojica muškaraca i tri žene u automobilu su ozlijeđeni. Formiran je istražni tim koji bi trebao razjasniti uzrok nesreće i točan tijek događaja. Fenix-magazin/MD

 

Previous articleNEDA UKRADEN IMA 70 GODINA A ČEKAJTE DA VIDITE KAKO IZGLEDA BEZ ŠMINKE I UREĐIVANJA SLIKA: Da li je ovo ista žena?
Next articleNevrijeme sa snijegom i olujnim vjetrom pogodilo Hrvatsku, otoci odsječeni od kopna!