Home Magazin Showbizz (VIDEO) JANJUŠU PUKAO FILM! MAJA UDARILA GDE GA NAJVIŠE BOLI, PA SE...

(VIDEO) JANJUŠU PUKAO FILM! MAJA UDARILA GDE GA NAJVIŠE BOLI, PA SE SPUSTIO NA NJU! Marinkovićeva prevazišla svaku meru! NOVI SKANDAL!

590
0

(VIDEO) JANJUŠU PUKAO FILM! MAJA UDARILA GDE GA NAJVIŠE BOLI, PA SE SPUSTIO NA NJU! Marinkovićeva prevazišla svaku meru! NOVI SKANDAL!

Maja Marinković nije odustajala od provokacija, pa je nastavila da se svađa sa Aleksandrom Nikolić i Markom Janjuševićem Janjušem.

U jednom trenutku počupala je Aleksandru, ali ju je obezbeđenje odmah sklonilo. Maja pratila u stopu Janjuša, pa ga udarila gde najviše boli, te mu je opsovala dete.

– Marš bre, udaraš mi na dete, je*aću ti majku! – vikao je Janjuš, a potom je nasrnuo na nju i stegao ju je za ruke dok ih je obezbeđenje razdvajalo.

– Jesi normalna? – vikao je Mića.

– Objašnjavao mi je kako je spavao sa njom. Sve mi je objašnjavao, ja njega nisam prevarila! – pričala je Maja.

– Normalno, sad ću da se ljubim i da budem sa Aleksandrom. Kupićeš naočare i sve majice, to ti ja obećavam. Zapamti šta ti kažem.

– M*rš bre, klošaru! Sa mnom da spavaš, a nju da grliš. J*baću ti sad mamu ovde svaki dan. Kurir.rs/I.B.

Previous article(VIDEO) DRAŠKO STANIVUKOVIĆ NAJAVLJUJE RASPLET: Gradonačelnik Banje Luke otkrio šta će se dogoditi s Dodikovim SNSD-om nakon 20 godina vladavine…
Next articleOVAKO IZGLEDA SUPRUGA LEPOG MIĆE, DA ČOVJEK NE POVJERUJE: Uslikana kako šeta ulicom, ONA JE NJEGOVA JEDINA LJUBAV!