Home Region Pacijentica izvršila samoubistvo: Skočila sa trećeg sprata, bila hospitalizovana na Kovid odjeljenju!

Pacijentica izvršila samoubistvo: Skočila sa trećeg sprata, bila hospitalizovana na Kovid odjeljenju!

284
0

Pacijentica izvršila samoubistvo: Skočila sa trećeg sprata, bila hospitalizovana na Kovid odjeljenju!

Pedesettrogodišnja pacijentica čiji su inicijali V.K. koja je poginula kada je rano jutros skočila sa trećeg sprata zgrade Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) u Banjaluci, bila je hospitalizovana u Kovid odjeljenju na trećem spratu Centralnog medicinskog bloka UKC Republike Srpske, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

U saopštenju je navedeno da je noćas oko tri sata pacijentica čiji su inicijali V.K, koja je hospitalizovana juče u Kovid odjeljenju na trećem spratu Centralnog medicinskog bloka UKC RS, izvršila samoubistvo skočivši sa prozora svoje bolesničke sobe.

U saopštenju se navodi da je tokom hospitalizacije pacijentica bila svjesna, orijentisana, komunikativna i bez znakova psihopatologije.

“Odmah nakon pada pacijentice, dežurna ljekarska ekipa izašla je na mjesto događaja i utvrdila smrtni ishod, nakon čega su u skladu sa procedurom pozvani predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS koji su na licu mjesta izvršili uviđaj”, navodi se u saopštenju UKC-a.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 12.04.2021. godine, izvršili su uviđaj u ulici 12 beba u Banjaluci na licu mjesta gdje je smrtno stradalo lice inicijala V.K. iz Prnjavora.

Nadležnoj policijskoj stanici, 12.04.2021. godine u 03,30 sati, od strane dežurnog doktora UKC-a RS, prijavljeno je, da je pacijent, lice V.K. skočilo kroz prozor sa 3 sprata zgrade UKC-a, te da je na licu mjesta preminulo.

Uviđaju je prisustvovao i dežurni mrtvozornik. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. fokus.ba

Previous articleOvo je mladić kojeg su pretukli policajci u Mostaru: “Tražio sam da platim kaznu, ali…”
Next articleRUSI OVAKO SPREME BELI LUK I PIJU GA SAMO NEDELJU DANA: Reguliše šećer i visok pritisak i ublažava prehladu!