Home Region Austrijanac i Slovenka prijavljeni zbog krivotvorenih PCR testova!

Austrijanac i Slovenka prijavljeni zbog krivotvorenih PCR testova!

245
0

Austrijanac i Slovenka prijavljeni zbog krivotvorenih PCR testova!

Djelatnici bujske i pulske policije prijavile su tijekom vikenda Slovenku i Austrijanca koji su na graničnom prijelazu i zračnoj luci predočili krivotvorene nalaze PCR testova.

Prvi slučaj zabilježen je u petak oko 20,25 sati kada su na granični prijelaz Kaštel automobilom slovenske registracije došli 36-godišnji slovenski državljanin i 36-godišnja suputnica.

Muškarac je prilikom kontrole policajcima dao na uvid nalaze PCR testa, a provjerom je utvrđeno da je nalaz slovenske državljanke krivotvoren pa je kazneno prijavljen.

Drugi slučaj dogodio se u nedjelju oko 20,20 sati u Zračnoj luci Pula kada je policija uhitila 36-godišnjeg austrijskog državljanina zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela krivotvorenje isprave.

Sumnjiče ga da je u dva navrata – 18. veljače i 4. ožujka u Zračnoj luci Pula prilikom prelaska graničnog prijelaza predočio krivotvorene nalaze PCR testova. Protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krivotvorenja isprave u redovnom postupku. Fenix-magazin/MD/Hina

 

Previous articleJako važan vitamin! Poboljšava mušku plodnost, snižava rizik od raka debelog crijeva, a neophodan je i za jačanje imuniteta!
Next articleSNALAZI SE! PRODAJE SVOJE GO*E SLIKE ZA 1.700 DINARA DA BI POMOGLA RODITELJIMA: Šok priča KRUŽI celom planetom!