Home Magazin Showbizz NEPREPOZNATLJIVA! Isplivala fotografija Ive Grgurić iz mladosti, OVAKO je izgledala pre OPERACIJA...

NEPREPOZNATLJIVA! Isplivala fotografija Ive Grgurić iz mladosti, OVAKO je izgledala pre OPERACIJA (FOTO)

298
0

NEPREPOZNATLJIVA! Isplivala fotografija Ive Grgurić iz mladosti, OVAKO je izgledala pre OPERACIJA (FOTO)

Pobednica “Zadruge 3” Iva Grgurić skrenula je pažnju na sebe atraktivnim izgledom.

Ona je zavela i mnoge zadrugare, a sa Filipom Đukićem ostvarila je i vezu koju su održavali i po izlasku iz rijalitija, ali su je nakon godinu dana okončali, ostavši u dobrim odnosima.

Mnogi su komentarisali to da je Iva nakon “Zadruge” potpuno izmenila lični opis estetskim korekcijama, što ona nije ni krila.

Ipak, da se Grgurićeva određenim intervencijama podvrgla i pre ulaska u rijaliti govore fotografije i snimci nastali još dok ona nije bila naročito poznata javnosti.

I dok neki komentarišu da je zanosna Hrvatica sada svoj izgled dovela do savršenstva, drugi smatraju da je dosta lepša bila prirodna i bez operacija. srbijadanas.com

Previous articleSTARIJI OD NJE 47 GODINA: FOTOGRAFIJE slavnog milionera i njegove DEVOJKE napravile HAOS u medijima! (FOTO)
Next articleVideli su se nekoliko puta, a onda je ušla u NJEGOVO KUPATILO: Prizor ju je zapanjio, ostavila je PORUKU U NESESERU i više se nikad nije vratila tamo!