Naslovnica Magazin Showbizz Pjevačica opet na meti tviteraša: Breno, lice ti je kao da imaš...

Pjevačica opet na meti tviteraša: Breno, lice ti je kao da imaš 80 godina, plati tretmane! (Foto)

231
0

Pjevačica opet na meti tviteraša: Breno, lice ti je kao da imaš 80 godina, plati tretmane! (Foto)

Lepa Brena prije nekoliko dana bila je tema rasprave na društvenim mrežama jer se na snimanju jedne emisije na RTS pojavila sa vidnim borama na licu i lošom šminkom, a takva je došla i na predstavu “Lepa Brena project” preksinoć u društvu Aleksandre Prijović i Mirjane Antonović. I ponovo je tviter zajednica bila prepuna negativnih komentara.

Da li zbog lošeg osvjetljenja, ili je Breni lice preko noći ostarilo, ali pjevačica zaista jeste pokazala da ima dosta bora i da se to više ne može sakriti ni jakom šminkom. Njena fotografija brzo je preplavila društvene mreže i izazvala salvu komentara.

– Šta je sa ovom ženom? Odakle ove bore, izgleda kao da ima 80 godina. Grozno. Toliko para, a nigdje ukusa. Ženo, uloži u tretmane – glasio je jedan od njih.

Bilo je i onih koji ništa loše ne vide u tome što Brena ima bore, jer je to odraz života i godina koje ona ima. Poznato je da pjevačica redovno posjećuje estetskog hirurga i da je već uradila fejslifting, pa je nekoliko godina imala savršeno zategnutu kožu. Izgleda da je efekat tog tretmana popustio, a Brena ili nije mogla zbog pandemije da ode na novu intervenciju, ili zbog silnih putovanja po svijetu nije stigla da posjeti hirurga. kurir.rs