Home Magazin Showbizz NISU IŠLE POD NOŽ I PONOSNE SU NA LEPOTU! Ove pevačice priznaju...

NISU IŠLE POD NOŽ I PONOSNE SU NA LEPOTU! Ove pevačice priznaju da nemaju ništa VEŠTAČKO, plastične operacije im NE TREBAJU!

432
0

NISU IŠLE POD NOŽ I PONOSNE SU NA LEPOTU! Ove pevačice priznaju da nemaju ništa VEŠTAČKO, plastične operacije im NE TREBAJU!

Estetske korekcije postale su obavezni deo javnog života naših dama sa estrade.

Međutim, neke od naših najpoznatijih pevačica dobar izgled duguju samo genetici, priodnom starenju i redovnoj nezi koja ne podrazumeva botoks, hijarulon i poteze hirurškog noža.

Veri Matović na fizičkom izgledu mogu da pozavide i mnogo mlađe koleginice. Ipak, pevačica (74) tvrdi da nikada nije posetila estetskog hirurga, te da je za njen izgled zaslužna majka priroda.

– Nemam ništa veštačko na sebi. Sve je majka priroda. Ne kritikujem one koji to rade, ako im nije dobro, ispaštaće. Narod mnogo voli prirodu. Nemam botoks i ne želim – ispričala je Vera.

Neda Ukraden napunila je 70 godina, a ova dama zanimljivim priznanjem inspiriše mnoge žene.

– Živi sam demant biologije, medicine i svih komplementarnih nauka jer sada tek živim najbolje u svom životu. Mogu da budem primer i putokaz kako žena ne treba da bude otpisana sa 45-50 godina, jer je u pitanju velika neistina. Kada sačuvate svoje zdravlje i ulažete u svoj izgled, možete biti vitalni u bilo kom životnom dobu. Ne bojim se i s ponosom ističem svoje godine. I jedna sam od retkih pevačica koja javno govori o svojim rođendanima i o broju godina. A i dokaz sam da se ima za šta biti ponosan na broj godina, shodno biografiji, izgledu i porodičnom statusu – istakla je pevačica.

Nešto mlađe pevačice Zlata Petrović i Goca Božinovska nemaju ništa protiv operacija u cilju boljeg izgleda, ali iz straha ostaju odane prirodnom izgledu.

Zlata nikada nije korigovala svoje lice, ali jedne intervencije na kolenu se nerado seća. Iako do sada ništa nije menjala na svom licu, ona kaže da je pre nekoliko godina imala estetski zahvat zbog koga je nedeljama bila u bolovima. Kurir.rs/K.Đ/Puls

Previous articleIstraživači zapanjeni otkrićem starim 3.000 godina koje je bilo zakopano duboko ispod zemlje u Egiptu!
Next articleANA KORAĆ OKRENULA ZADNJICU KAMERI I NAPRAVILA LOM NA MREŽAMA: Starleta se skroz UTEGLA, pa priznala da ide IZ SRBIJE!