Home Magazin Zanimljivosti Astrolozi tvrde: Najgori muževi rođeni su u ova 3 horoskopska znaka, teško...

Astrolozi tvrde: Najgori muževi rođeni su u ova 3 horoskopska znaka, teško vama ako se udate za njega!

552
0

Astrolozi tvrde: Najgori muževi rođeni su u ova 3 horoskopska znaka, teško vama ako se udate za njega!

Ovo su horoskopski znakovi koji se gotovo nikad ne trude u vezama ili braku.

Svi zaslužujemo odnose koji nas ispunjavaju, zdravi su, uzbudljivi i pomažu nam u rastu. Ne zadovoljavajte se vezom ako vam ništa ne daje i sve morate sami napraviti.

Ovo su horoskopski znakovi koji se gotovo nikad ne trude u vezama ili braku.

Ovan – Viđa vas samo kad njemu odgovara. Sve dok vi odaberete mjesto, izvršite rezervacije i to ne ometa njegove planove, on će provoditi vrijeme s vama. Ako nešto (ili neko) bolji naiđe, vrlo lako nestane vam iz života kao da ga tu nije ikad ni bilo. Sebi je najvažniji i sebe uvijek stavlja na prvo mjesto.

Bik – Ako ga pozovete na događaj poput predstave, koncerta ili plesa, on će ići, ali će se cijelo vrijeme žaliti na to. Poslije se ponaša kao da vam je učinio uslugu i koristi to da vas natjera da radite stvari koje on želi. Često svojim ponašanjem dovede partnericu do toga da se zapita bi li se bolje provela u društvu prijatelja ili čak sama.

Lav – Nikad prvi neće reći “volim te” i nikada neće započeti bilo kakav ljubavni razgovor ili pokazati naklonost. Ne želi izgledati loše pa će odgovoriti kad mu kažete da ga volite, ali njegova ljubav nije nešto što zapravo duboko osjeća. Ako vi nikada ne spomenete riječ “ljubav”, neće je spomenuti ni on. Čini se da je propustio lekciju o davanju i uzimanju kad je intimnost u pitanju jer uopšte ne uzima u obzir vaše potrebe, prenosi “Novi“. haber.ba

Previous articleMalta: Turistima 200 eura ako ostanu najmanje tri dana na mediteranskom ostrvu ovog ljeta?
Next article(VIDEO) Draško Stanivuković u emisiji navodio koliko firmi ima porodica Dodik i ljudi povezani sa njim!