Home Magazin Showbizz Aca Lukas brutalno vrijeđao Jelenu Karleušu: Ja ne znam da ona ima...

Aca Lukas brutalno vrijeđao Jelenu Karleušu: Ja ne znam da ona ima muža!

342
0

Aca Lukas brutalno vrijeđao Jelenu Karleušu: Ja ne znam da ona ima muža!

Kolege i nekadašnji prijatelji, Jelena Karleuša i Aca Lukas, već nekoliko dana ratuju putem medija.

Naime, Lukas je javno isprozivao Karleušu zbog pomoći koju je od države tražila u doba pandemije koronavirusa. Ona pomoć nije tražila za sebe, već za muzičare koji rade po kafićima za 50 eura. prenosi “Ekskluziva“.

Ovim povodom pjevačica se oglasila i objasnila da je pomoć tražila za kolege muzičare koji su trenutno bez posla, a njen odgovor dodatno je izrevoltirao Lukasa koji joj je žestoko odgovorio na posljednje izjave.

„Pitajte Karleušu koliko je ona do sada dala članovima svog tima i benda, pa ću ja da pokažem koliko moji dobijaju mjesečno! Koji muž?! Ko je spominjao muža, ja ne znam da ona ima muža?! To još samo ona priča da ima muža,“ čudio se Lukas u izjavi za “Srpski telegraf”, pa nastavio:

„I o kojim ona to muzičarima priča, kako su muzičari uopšte njene kolege?! Bolje bi joj bilo da snimi neku pjesmu, evo vidim mala Vanja Knežević snima i, kako je krenula, oduvaće je, biće veća zvijezda od nje. To je samo dokaz koliko ta žena srlja i sve pogrešno radi,“ zaključio je pjevač. haber.ba

Previous articleDJEČAK U TESTU DOBIO PITANJE KOJA JE HIMNA SRBIJE: On napisao 2 RIJEČI, puknut ćete od smijeha kad vidite, URNEBES!
Next articleZašto Japanci sjede na podu dok jedu?