Home Region Otišao za korom hljeba u Hrvatsku: Mladić (20) pao i poginuo!

Otišao za korom hljeba u Hrvatsku: Mladić (20) pao i poginuo!

688
0

Otišao za korom hljeba u Hrvatsku: Mladić (20) pao i poginuo!

Dvadesetogodišnji Ajdin Agičić iz Bosanskog Novog poginuo je na Pagu u Hrvatskoj prilikom pada sa visine, piše Avaz.ba

Prema prvim informacijama, mladić je preminuo u kolima Hitne pomoći. Prijatelji, poznanici i porodica, opraštaju se od ovog vrijednog momka, te opisuju nesreću koja se dogodila u Hrvatskoj.

– Neka Allah podari nagradu šehida, ovom momku koji je danas preselio sa ovoga svijeta. Agičić Ajdin (20) sa Urija, Urijanskih Brda, otišao je za poslom i nafakom prije dva mjeseca u Hrvatsku da radi da bi pomogao svojoj porodici finansijski. Desila se nezgoda na poslu u mjestu Pag – pad sa visine, koja je za posljedicu imala smrtni ishod. Preselio je u vozilu Hitne pomoći u putu za bolnicu u Zadru. Svi smo sa porodicom tu kao komšije i prijatelji da podjelimo bol koliko je to moguće, a potrudit ćemo se svi da i finansijski pomognemo za sve ono sto slijedi, da bi rahmetli Ajdin mogao da se preveze u BiH kući i da mu se obavi dženaza namaz – izjavili su Ajdinovi prijatleji na Facebook-u. (novi.ba)

Previous articleTRAVAR OBJASNIO KAKO SE PRAVILNO KORISTI KOPRIVA: Čaj od lista protiv anemije, korijen rješava 2 česta problema!
Next article(VIDEO) Ako koristite mobitel u vožnji ne gledate cestu 5 sekundi, a to izgleda ovako!