Home Region Mislila da se prejela: Ženu zabolio stomak, pa otrčala u toalet i...

Mislila da se prejela: Ženu zabolio stomak, pa otrčala u toalet i porodila se! Istina ju je dotukla…

345
0

Mislila da se prejela: Ženu zabolio stomak, pa otrčala u toalet i porodila se! Istina ju je dotukla…

Melisa Serdžkof (38) iz Bostona mjesecima je imala probleme sa bubregom, ali nije ni slutila da bolovi koje osjeća u tijelu nisu dolazili odatle već iz stomaka, pošto je bila u drugom stanju.

Melisa je imala hormonski poremećaj zbog bubrega, a njen nadut stomak od šestog mjeseca nije joj izgledao tako da bi mogla da se zapita da li je slučajno u drugom stanju.

“Stomak me je jednog popodneva toliko bolio, toliko sam se nadula, da sam otišla u toalet i rekla sebi: ‘Nećeš izaći odavde dok ne vidiš u čemu je problem’. Bila sam ubijeđena da sam pojela nešto što nisam smjela i da ću ‘dušu izbaciti’ na WC šolji. Bolovi su postajali sve jači, vidjela sam i krv dole. Pred sam dolazak sina na svijet, pomislila sam da li je moguće da sam trudna ali sam otpisala tu mogućnost jer sam sa vjerenikom uvijek koristila neku zaštitu”, rekla je Melisa.

Melisin vjerenik Doni Kempbel (37) utrčao je u kupatilo kada je čuo da ona vrišti od bolova.

“Pomislio sam da izbacuje neki kamen iz bubrega, nešto, bilo šta iz tijela, samo ne da je to beba. Možete misliti kako sam se iznenadio kada sam ugledao Lijamovu glavicu. Pritrčao sam da beba ne padne u WC šolju i povrijedi se. Primjenio sam tehniku disanja i oživljavanja koje sam prije naučio na nekim praksama. Masirao sam Lijama i počeo je da plače. Za to vrijeme, moja poluošamućena vjerenica bila je u stanju transa. Nije znala gdje se nalazi. Plakala je i smijala se u isto vrijeme, sve ju je boljelo, ali je podatak da je postala majka bukvalno nokautirao”, rekao je Doni.

U roku od desetak minuta stigla je i hitna pomoć koja je sva tri člana porodice odvela u bolnicu. Ipak, Doni nije očekivao da će i pored najljepšeg čina u njihovim životima svoju vjerenicu vidjeti utučenu.

“Bila sam u šoku. Nije mi bilo dobro. Iako sam imala već 38 godina nismo još planirali dijete. Nismo ni imali dobro plaćene poslove da bi ga podizali kako treba. Taj podatak me je bacio u depresiju. Nisam bila psihički spremna za Lijama niti sam čitala prije o majčinskim obavezama i tome šta sve moram da radim”, rekla je Melisa.

Na svu sreću, poslije nekoliko dana Melisa se brzo snašla. Majka i sin se ove sedmice osjećaju odlično i već su pušteni kući, prenosi “Objektiv“. haber.ba

Previous articleUžas na sahrani: Pratili oca na vječni počinak, pa u kovčegu vidjeli drugu osobu! Istina ih je dotukla!
Next articleRada Manojlović krije trudnoću? Odala je ruka na stomaku? Oglasila se ovim riječima!