Home Magazin Zanimljivosti ASTROLOZI TVRDE! 12. APRILA STIŽE MOĆAN ASTRO PERIOD: Ova 3 znaka nek...

ASTROLOZI TVRDE! 12. APRILA STIŽE MOĆAN ASTRO PERIOD: Ova 3 znaka nek se pripreme, OČEKUJU IH VELIKE PROMJENE!

301
0

ASTROLOZI TVRDE! 12. APRILA STIŽE MOĆAN ASTRO PERIOD: Ova 3 znaka nek se pripreme, OČEKUJU IH VELIKE PROMJENE!

Mlad Mjesec u znaku Ovna očekuje nas 12. aprila i donosi moćnu energiju za manifestaciju želja, kreiranje namjera i nove početke.

Ovan je prvi znak Zodijaka, a mlad Mjesec predstavlja početak novog lunarnog ciklusa. Ova udružena energija šalje u naše živote talas pozitivne energije, pozivajući nas da započnemo novo poglavlje i ostvarivanje svih dugo skrivanih želja.

Pred nama je period velikih promena, ali i velikih prilika koje treba pametno iskoristiti. Zvijezde će nam biti naklonjene, a od naših akcija i poteza zavisi dalje sve. Sada je dobar momenat da sve što ste dugo planirali počnete da i realizujete. Ovaj astro period će vam pomoći da na svim poljima ostvarujete uspjehe, a naročito na poslovnom planu.

Vrijeme mladog Mjeseca donosi vatrenu energiju, strast, kretanje napred i dopuštanje našim željama da nas vode, a ne strahovima. Naročito moćno će djelovati na Ovnove, Rakove i Vodolije.

Ova tri znaka će uspjeti da ostvare baš sve što zamisle, a bez puno uloženog truda. Ovnovima se otvaraju nove poslovne mogućnosti, dok će Rakovima i Vodolijama cvjetati ruže na polju ljubavi. Svi slobodni predstavnici ova dva znaka imaće priliku da upoznaju osobu koja će iz zaintrigirati. prenosi “Novi“. haber.ba

Previous articleJANJUŠEVA MAJKA VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI: Razvezala jezik pa otkrila INTIMNE DETALJE iz porodice, pomenula i STARLETE!
Next articleKOLIKO ČESTO MIJENJATE POSTELJINU I JASTUČNICE? Studija pokazala da mogu imati više bakterija od zahodske daske!