Naslovnica Magazin Showbizz “BABA, ČUVAJ UNUČE I ŠTRIKAJ!” Karleuša ošurila po Ceci nakon vesti da...

“BABA, ČUVAJ UNUČE I ŠTRIKAJ!” Karleuša ošurila po Ceci nakon vesti da pomaže diskvalifikovanoj Vanji!

1153
0

“BABA, ČUVAJ UNUČE I ŠTRIKAJ!” Karleuša ošurila po Ceci nakon vesti da pomaže diskvalifikovanoj Vanji!

Vanja Knežević, takmičarka koja je izazvala ogromnu pažnju javnosti zbog diskvalifikacije iz muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”, zbog Jelene Karleuše, snima prvi singl, a u pomoć joj je pritekla, ni manje ni više, nego Svetlana Ceca Ražnatović.

Kako su ispričali izvori bliski mladoj pevačici, prijatelj njene porodice iz Banjaluke pre dve nedelje je navodno stupio u kontakt sa folk divom i zamolio je da pomogne Kneževićevoj, kroz savete, preporuku ili na neki drugi način. Ceca je navodno obećala da će dati sve od sebe i vrlo brzo je to i realizovala. Pozvala je svoje saradnike i pitala ih da li bi neko uradio pesmu za Vanju, što su oni oberučke prihvatili. Tako je Kneževićeva za samo nekoliko nedelja, od izbačene takmičarke na korak od toga da postane zvezda! Pesma za nju je navodno već spremna i oni koji su je čuli u studiju kažu nam da je velika verovatnoća da će biti pravi hit.

Inače, Vanja je prethodnih dana boravila u Beogradu gde je u studiju imala tonske probe, kao i snimanje vokala. Nakon što su mediji preneli ovu informaciju, oglasila se Jelena Karleuša na društvenoj mreži Instagram.

– Žao mi je što je ova devojka ne bi interesovala u životu da nije imala veze sa mnom i što je motiv da joj “pomogne” najgori mogući, a to je mržnja prema meni. Prestrašno i sramotno. Mislila sam da se Ražnatovićka posle brukanja kada je pevala onom “sportisti” u kafiću na rođendanu, malo dozvala pameti jer se s tim “gestom” zgadila svima, ali ona je nastavila sa zvanjem novinara na suđenja sa mnom kako bi opet dobila malo medijskog prostora jer je nema već dugo na mapi. Moj savet joj je da se kao baba posveti unucima i štrikanju. Ja nisam kriva što je njeno prošlo i hvala k*rcu, konačno – napisala je JK, pa dodala:

– Svetlana Ražnatović je moj fan! srbijadanas.com