Home Magazin Zanimljivosti Ovih pet stvari događa se ženama koje se duže vrijeme nisu imale...

Ovih pet stvari događa se ženama koje se duže vrijeme nisu imale intimne odnose!

320
0

Ovih pet stvari događa se ženama koje se duže vrijeme nisu imale intimne odnose!

Američki magazin obiteljskih liječnika otkrio je pet stvari koje se događaju ženama jednom kada intime s drugim osobama duže nema na vidiku.

Opuštanje vaginalnih stijenki:

“Ako starije žene nemaju redovno seksualne odnose, vaginalne stijenke se opuštaju, a ako se ponovo odluče na seksualne odnose, to može biti jako bolno”, rekla je seksualna terapeutkinja dr. Sari Cooper.

Bolne mjesečnice:

“Maternica je mišić, a mnoge žene za vrijeme orgazma zapravo doživljavaju kontrakcije maternice, što uzrokuje brže izbacivanje krvi. Grčevi se smanjuju, a menstrualna krv lakše izlazi iz tijela. Također, može doći do povećanja razine endorfina, što isto pomaže kod menstrualnih grčeva”, objasnio je dr. Robert Schneider i dodao kako seks može pomoću opuštanju mišića i neutralizirati bolove.

Želja za seksom blijedi:

“Ljudi koji se suzdržavaju od seksa s vremenom se počinju osjećati tromo, a želja za seksom polako nestaje. Neki od klijenata to stanje opisuju starom poslovicom ‘Daleko od pogleda, daleko od srca”, rekla je Cooper.

Smanjena lubrikacija:

“Mlade žene u 20-ima i 30-ima imat će puno estrogena koji će osigurati da ta tkiva ostanu zdrava, elastična i podmazana za vrijeme apstinencije. Kod žena od, na primjer, 60 godina jednom kad estrogen nestane, ne vraća se”, rekla je terapeutkinja dr. Lauren Streicher,piše Index

Manji rizik od spolnih bolesti:

“Seksualni odnos krivac je za povećanje rizika od infekcije urinarnog trakta”, upozorila je Streicher te je time zapravo poručila da osobe koje se ne seksaju imaju puno manje ili nikakve šanse dobiti spolnu bolest. haber.ba

Previous articleSVE KREĆE OD 35 GODINE: Ovo su znakovi da vas uskoro stiže MENOPAUZA! DA LI IMATE OVE SIMPTOME?
Next articleSEZONSKI RADNICI ODLAZE U NJEMAČKU: Za branje povrća mogu zaraditi 2500 eura!