Home Region NUSRETA PRAVILA SVADBU DOK SU JE SVI TRAŽILI: NIJE NESTALA, NEGO SE...

NUSRETA PRAVILA SVADBU DOK SU JE SVI TRAŽILI: NIJE NESTALA, NEGO SE PREUDALA!

100
0

NUSRETA PRAVILA SVADBU DOK SU JE SVI TRAŽILI: NIJE NESTALA, NEGO SE PREUDALA!

Policijskoj stanici Zvornik 15.03.2021. godine je prijavljen nestanak Nusrete Ahmetović, koja se 9. marta 2021. godine u večernjim satima udaljila u nepoznatom pravcu iz kuće gdje živjela u mjestu Jošanica, grad Zvornik.

Nakon višednevne potrage za nestalom Nusretom Ahmetović iz Jošanice kod Zvornika, a u koju se prethodnog dana uključila i policija, potvrđen je pronalazak ove osobe. Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su jutros da je Nusreta Ahmetović pronađena živa i zdrava.

Podsjećamo nestanak Nusrete prijavljen je policiji koja je saopštila da joj se svaki trag gubi od 9.marta. Nakon velikog broja ljudi koji se uključio u potragu, nestala je pronađena živa i zdrava. piše hayat

Prema nezvaničnim informacijama četrdesetogodišnja Nusreta Ahmetović napustila je porodicu sa kojom je živjela u Jošanici kako bi započela novu bračnu zajednicu u drugom gradu, ove informacije ubrzano se šire društvenim mrežama i nisu potvrđene.

“Ostavite ženu na miru. Udala se za brata moje prijateljice. Živa je i zdrava. I ne pišite više gluposti” – napisala je izvjesna Džemila Mujan, koja je ujedno podjelila par snimaka sa svojevrsne svadbe. haber.ba

Previous article“RAČUNI STIŽU, DECA SU GLADNA…” Pevač pokušao da ODBRANI Darka Lazića nakon nastupa na KORONA ŽURKI!
Next articleBILO ME STID MOJIH GRUBIH PETA, A ONDA MI JE PRIJATELJICA OTKRILA TRIK: Sva stara koža je nestala, ŽELIM OVO PODIJELITI I SA VAMA (RECEPT)