NAJBOLJA DRUGARICA JE BILA IZ NJU DOK NIJE TREBALO DA SE UDA: Onda je uradila nešto što joj je uništilo život!

Zanimljivosti

NAJBOLJA DRUGARICA JE BILA IZ NJU DOK NIJE TREBALO DA SE UDA: Onda je uradila nešto što joj je uništilo život!

Najbolja drugarica je spavala sa mojim dugogodišnjim dečkom na neki način verenikom nakon čega sam prekinula sa tim momkom. Njoj sam to oprostila ali nikad joj nisam zaboravila i čekala sam pravu priliku da joj se osvetim. Nakon 4 godine došao je i taj dan, dan za osvetu. Taj dan je bio dan njenog venčanja, znala sam da mi je to idealna prilika da joj vratim za sve što mi je uradila i da ću joj obeležiti njen dalji život, kao što je ona obeležila moj.

Pre same ceremonije venčanja sam joj sipala malo mleka u njen skok. Znala sam da je alergična na mleko i da je samo mala količina potrebna da joj izazove alergisku reakciju.

Nakon nekih 15-ak minuta ona je dobila osip po celoj koži, a svom sekundom po njenoj koži je izlazilo sve više crvenih mrlja. Vrištala je i plakala zato što to nije mogla pokriti šminkom, izgledala je kao da je šugava.

Htela je otkazati venčanje ali onda se posvadjala sa dečkom jer on nije hteo da se blamira i otkazuje venčanje. Morala je biti mlada to veče i baš svi su je celo veče kiselo gledali, mnogi nisu smeli čak ni da je dodirnu, da joj prođu jer su mislili da je neka zaraza je spopala. Slike sa venčanja ja verujem da bi ona najradije spalila ali moraće da ih sačuva kao uspomenu, a ja ću se uvek slatko sećati tog dogadjaja. (Espreso.co.rs)