Home Region Donald Trump ponovo napao Meghan Markle: Ako se ona kandidira za predsjednicu,...

Donald Trump ponovo napao Meghan Markle: Ako se ona kandidira za predsjednicu, i ja ću!

87
0

Donald Trump ponovo napao Meghan Markle: Ako se ona kandidira za predsjednicu, i ja ću!

Rekao je da “nije ljubitelj” Markle zbog načina na koji ona govori o kraljevskoj porodici.

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp (Donald Trump) kazao je za Fox News da će imati snažniji motiv da ponovo kandidira za predsjednika 2024. godine ukoliko to učini i Megan Markl (Meggan Markle).

Kazao je to nakon što je upitan da komentira izvještaje da bi se Markl mogla kandidirati za predsjednika ispred Demokratske stranke.

Britanski Daily Mail je tokom vikenda citirao neimenovanog britanskog političara koji tvrdi da se Markle sastala s demokratskim operativcima kako bi istražila potencijalnu kandidaturu za predsjednika 2024. godine.

– Nadam se da će se to dogoditi. Ako se to dogodi, mislim da bih imao još jači osjećaj prema mojoj kandidaturi – rekao je Tramp.

Bivši predsjednik nije htio potvrditi planira li se ponovno kandidirati 2024. godine. Međutim, rekao je da “nije ljubitelj” Markle zbog načina na koji ona govori o kraljevskoj porodici.

– Poznajem kraljicu, kao što i vi znate. Sreo sam se s njom i mislim da je kraljica nevjerovatna osoba, a nisam obožavatelj Meghan – zaključio je. krtice.net

Previous articleZA OVO NIKO NIJE ZNAO: Pogledajte koji je skriveni talenat Lepe Brene!
Next articleŽene, bježite dok možete: Najgori tipovi mušaraca po horoskopu!