Home Magazin Showbizz KUĆNA POMOĆNICA DRAGANE MIRKOVIĆ PROGOVORILA: Obelodanila sve TAJNE iz luksuznog dvorca! CELI...

KUĆNA POMOĆNICA DRAGANE MIRKOVIĆ PROGOVORILA: Obelodanila sve TAJNE iz luksuznog dvorca! CELI ŽIVOT PRATI PEVAČICU!

211
0

KUĆNA POMOĆNICA DRAGANE MIRKOVIĆ PROGOVORILA: Obelodanila sve TAJNE iz luksuznog dvorca! CELI ŽIVOT PRATI PEVAČICU!

Dragana Mirković sa suprugom Tonijem uživa u raskošnom dvorcu koji je kao iz bajke. Svoju porodicu sklonila je od medija i javnosti te oni vode potpuno drugačije živote od dece poznatih.

Iako pevačica uživa u izobilju, ona je veoma prirodna, opuštena i nikada se nije uzvezdila. Samo reči hvale ima o njena kućna pomoćnica koja godinama radi za nju.

– Dragnu poznajem čitav život, i odmah mogu da kažem da toj ženi pare ne udaraju o glavu. Ostala je stabilna i normalna pored svega što ima, a ima sve na svetu. Ja sam Draganu i Tonija služila godinama, ponekad sam im čuvala decu kad su bila mala dok je Dragana nastupala. Šta da kažem za Gagu, koja me je tretirala kao drugaricu. Jeste da je zahtevala maksimalnu čistoću i higijenu, ali to se valjda podrazumeva. Ona mi je mnogo pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na letovanja, zimovanja, mom sinu je kupila auto, gledala je moju decu kao da su njena, sve nam je obezbedila – rekla je Draganina dugogodišnja kućna pomoćnica za Svet. kurir.rs/svet

Previous articleOva stvar koju SVI KORISTIMO u kuhinji svakodnevno može dovesti do ozbiljnog TROVANJA!
Next articleSpavao sa NAJBOLJOM DRUGARICOM SVOJE DEVOJKE, pokajao se, a onda mu se dogodilo ono što NIJE NI SANJAO!