Home Region Strašne optužbe na račun Stanivukovića: Draško, je l’ te stid?!

Strašne optužbe na račun Stanivukovića: Draško, je l’ te stid?!

219
0

Strašne optužbe na račun Stanivukovića: Draško, je l’ te stid?!

Epidemiološka situacija nikad u gradu nije bila gora, a gradonačelnik Drasko Stanivukovic je na Kopaoniku i skija, rekao je privremeni predsjednik GO SNSD Vlado Đajić nakon sastanka kluba odbornika SNSD u Skupštini garda.

Rekao je da u ovom trenutku u prijemnom uregentnom centru za Kovid ima 350 pacijenata smještenih, od toga je dvije trećine sa teškom kliničkom slikom .

– Preko 30 pacijenata je na respiratoru dok je preko 100 na kiseonickoj terapiji. Situacija je teška i samo uz rad zdravstvenih radnika i veliku finansijku podršku Vlade Republike Srpske zdravstveni sistem se podigao na najviši nivo. Republički štab je dao mogućnost lokalnim zajednicama da same donose odredjene mjere u skladu sa situacijom. Dok drugi načelnici i gradonačelnici brinu o svojim građanima i donose mjere gradonačelnik Drasko Stanivukovic je na Kopaoniku, uživa, skija, druži se. Navodno drži neka predavanja, kako da propali student drži predavanje drugim studentima – kazao je Đajić, prenosi Srpskainfo. krtice.net

Previous articleŠta se desi ako mjesec dana ne perete zube?
Next article”Varam muža, već 4 godine, ne znam kako dalje ”