Home Region ŠVALERSKA AFERA O KOJOJ BRUJI SRBIJA Ljubavnika uhvatila u preljubi, pa nastao...

ŠVALERSKA AFERA O KOJOJ BRUJI SRBIJA Ljubavnika uhvatila u preljubi, pa nastao haos, lomili se zubi i ruke!

106
0

ŠVALERSKA AFERA O KOJOJ BRUJI SRBIJA Ljubavnika uhvatila u preljubi, pa nastao haos, lomili se zubi i ruke!

Izbijena četiri zuba, polomljena šaka, masnice, krivične prijave i bruka- epilog su ovonedeljne tuče koja se dogodila u ljubavnom trouglu u Kragujevcu.

Policija je privela troje aktera nesvakidašnjeg događaja, a kako saznaju mediji sve se odigralo u naselju Pivara. Imena privedenih u ovoj „švalerskoj aferi decenije“ nisu objavljena, ali se zna ko su.

– Riječ je o medicinskoj sestri rodom iz Sarajeva koja povremeno radi u Njemačkoj, a udala se ovde u Kragujevcu – priča sagovornik beogradksih medija iz istrage, prenosi portal ucentar.rs.

Ona je pozvala ljubavnika da dođe kod nje u stan dok joj je suprug bio odsutan. A onda je saznala da je ljubavnik „vara“ sa drugom ženom. To je, teško podnijela, pa je pozvala svog drugog ljubavnika da dođe i prebije nevjernog narodski rečeno- prvog švalera!

– Na njegovu sreću on nije čuo telefon, zato što je bio u kafani – kaže izvor upućen u istragu policije.

Onda je žena pozvala svog supruga i rekla da se u kući nalazi lopov! Kada je muž stigao nastao je haos. Suprug je zadobio snažan udarac pesnicom u glavu, zbog čega mu je zatvoreno oko i ostala mu je ogromna masnica.

Međutim, muž je onda uzvratio i tako prebio ljubavnika da mu je izbio četiri zuba, a sebi u tuči polomio šaku. U trenutku kada je stigla policija oni su se još makljali. Svisu privedeni, a suprugu i njegovom ocu policija je privremeno oduzela oružje!

Brak se raspao, a po svemu sudeći slijedi dug i neprijatan sudski spor. krtice.net

Previous articleSAMO U BiH: Kašljala i pljuvala u medicinske sestre govoreći „treba ih sve zaraziti“. Stigla ju je kazna…
Next articleDOKTOR TIODOROVIĆ SE OGLASIO: Mnogima se neće svidjeti, ali moramo da presječemo!