Home Zdravlje 1 STVAR IZ PEKARE JE NAJGORA ZA ŽENE! Gastroenterolog objasnio šta žene...

1 STVAR IZ PEKARE JE NAJGORA ZA ŽENE! Gastroenterolog objasnio šta žene ne BI TREBALE UJUTRU DA JEDU!

88
0

1 STVAR IZ PEKARE JE NAJGORA ZA ŽENE! Gastroenterolog objasnio šta žene ne BI TREBALE UJUTRU DA JEDU!

Gastroenterolog prof. dr Vojislav Perišić gostovao je u Jutarnjem programu Prve televizije. Ljekar koji nam je već rekao koje je najbolje mlijeko i kako najzdravije spremiti meso, pričao je o tome šta bi žene trebalo da jedu i kada.

Dr Voja je otkrio i kada bi trebalo jesti hleb i mlijeko, a za žene je preporučio nekoliko stvari.

“Ja bih ujutru savjetovao za ženu kakao, da je pripremi za prvi poljubac i osmijeh! Emotivno će biti punija. Hrana koja stimuliše, neka obavezno jede čokoladu sa kakaom, za te naše opijate”, rekao je on.

Nakon kockice čokolade, ili kafe u koju smo dodali kakao, slijedi doručak.

“A onda, malo masnoće, ona pravi signal iz crijeva u mozak da se osećamo dobro! Neka to bude pecivo sa malo masnoće, ne kroasan, to je mnogo masno, najbolje kifla. Nisu naivni Francuzi, kod njih uvijek ima erotike, zato ne kroasan”, rekao je on, sugerišući da Francuzi kroz masne kroasane pokušavaju da “preteraju” sa efektom euforije koju ima masna hrana.

“Uveče, za žene tokom 8. marta, kolač i konjak! Koncentrirane aktivne supstance koje udaraju na mozak, to veče će biti nezaboravno. Dođavola, svako veče bi trebalo da bude takvo”, rekao je on. (Mondo.rs)

Previous articleNAPRAVILA SAM OVAJ DOMAĆI SPREJ ZA ČIŠĆENJE RERNE: KUNEM SE, u životu neću više kupiti nikakvu hemiju (RECEPT)
Next articleSANJALI STE MAJKU KOJA VIŠE NIJE ŽIVA? Nakon što ovo pročitate, BIĆE VAM JASNO ZAŠTO VAM JE DOŠLA U SAN!