> SVI ZNAJU DUŠICU JAKOVLJEVIĆ,VODITELJICA ZADRUGE JE PRAVA BOMBA: Ovako je izgledala u prošlosti, EVO ŠTA JE SVE OPERISALA! – Narodnjaci

SVI ZNAJU DUŠICU JAKOVLJEVIĆ,VODITELJICA ZADRUGE JE PRAVA BOMBA: Ovako je izgledala u prošlosti, EVO ŠTA JE SVE OPERISALA!

SVI ZNAJU DUŠICU JAKOVLJEVIĆ,VODITELJICA ZADRUGE JE PRAVA BOMBA: Ovako je izgledala u prošlosti, EVO ŠTA JE SVE OPERISALA!

Dušica Jakovljević važi za jedno od najpopularnijih tv lica, s obzirom da vodi jedan od trenutno najgledanijih rijaliti programa – Zadrugu. Iako ju je upravo ovaj rijaliti lansirao u zvijezde, Dušica je u svetu novinarstva već dugi niz godina, a publici je poznata i po vođenju “Farme” i emisije “Sve za ljubav”.

Na malim ekranima pojavila se 2003. godine kada je imala 22 godine i učestvovala u kvizu “Ruski rulet”. Tada je imala dugu kosu, a dvije godine kasnije ona počinje svoju televizijsku karijeru u kojoj je često mijenjala izgled, a najčešće do sada je drastično mijenjala frizure i boju kose.

Ipak, pored kose evidentno je da je Jakovljevićeva još nekoliko stvari doradila na svom licu i tijelu. Primjetno je da je voditeljica uradila usne, obrve, nedavno je za rođendan sebe počastila novim grudima, a ima i onih koji misle da je “sredila” i jagodice. Njena transformacija kroz samo nekoliko godina je šokirala sve, te su mnogi mišljenja da je voditeljica gotovo neprepoznatljiva. novi.ba

scroll to top