> JELENA KARLEUŠA NAPALA VELJKA, A SAD SE OGLASILA ANASTASIJA: Evo šta je napisala na Instagramu, tek će da bude HAOS! – Narodnjaci

JELENA KARLEUŠA NAPALA VELJKA, A SAD SE OGLASILA ANASTASIJA: Evo šta je napisala na Instagramu, tek će da bude HAOS!

JELENA KARLEUŠA NAPALA VELJKA, A SAD SE OGLASILA ANASTASIJA: Evo šta je napisala na Instagramu, tek će da bude HAOS!

Pop zvijezda Jelena Karleuša žustro je reagovala na stori boksera Veljka Ražnatovića, u kojem je on bio kritičan prema preminulom kantautoru Đorđu Balaševiću.

Ražnatović je objavio snimak jednog koncerta koji je Balašević održao u Zagrebu, na kom se tada obratio publici ovim rečima: “Ja inače pjevam na svom maternjem hrvatskom jeziku ali postoji jedan problem, ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, tzv. srpski”, rekao je Balašević tada.

Nakon sramotne izjave Veljko se našao na udaru javnosti i medija koji su osudili njegov stav prema preminulom Balaševiću, te nije bilo rijetko da ga nazivaju i prostakom.

Poslije svih napada, kako od strane medija, zatim javnosti, pa i Karleuše, oglasila se i Anastasija koja je pružila bratu podršku i zapušila usta svima koji njenog brata nazivaju prostakom, aludirajući da su mnogi Balaševića ranije prozivali na taj način, a sada njenog brata nazivaju prostakom. novi.ba/Srbijadanas

scroll to top