> IMAO JE 162 KG I USPEO DA SMRŠA 88 KG! Darko Lazić se PREPOLOVIO, a sada je otkrio da mu se smanjilo i STOPALO: Pevač ŠOKIRAO SVE! – Narodnjaci

IMAO JE 162 KG I USPEO DA SMRŠA 88 KG! Darko Lazić se PREPOLOVIO, a sada je otkrio da mu se smanjilo i STOPALO: Pevač ŠOKIRAO SVE!

IMAO JE 162 KG I USPEO DA SMRŠA 88 KG! Darko Lazić se PREPOLOVIO, a sada je otkrio da mu se smanjilo i STOPALO: Pevač ŠOKIRAO SVE!

Pevač Darko Lazić godinama je vodio bitku sa kilogramima, on je imao 162 kilograma, a smršao je 88. Sada je u emisiji otkrio da su mu se zbog gubitka kilograma smanjila noga, i da sada nosi manji broj.

“Da li znaš da su mi trebale braon patike? Vidi ovako, nosio sam 43, a kako sam smršao smanjila mi se i noga. Sve patike koje sam nosio ranije ne mogu više. Stopalo je bilo široko pa sam morao da uzimam veće cipele. Imao sam 162 kilograma”, rekao je Darko i dodao:

“Smršao sam 88 kilograma. Bio sam mršaviji još 5 kilograma, i to je izgledalo mnogo ružno. Poslednjih meseci sam se borio da se ugojim, ceo život sam se borio da smršam, a sada sam se jedva ugojio. Za dva meseca dobio sam 5 kilograma. Pio sam noću sok, slatkiše sam jeo, stavljao sam čokoladu i budio se noću da bih jeo i ugojio se. Sada imam 80 kilograma i ovo je moja prava kilaža, neću sada da menjam ništa”, rekao je Darko u emisiji “Amidži šou”. Kurir.rs/M.M.

scroll to top