> Žena pokušala ući u Hrvatsku iz BiH s lažnim testom na Covid-19! – Narodnjaci

Žena pokušala ući u Hrvatsku iz BiH s lažnim testom na Covid-19!

Žena pokušala ući u Hrvatsku iz BiH s lažnim testom na Covid-19!

Bosansko-podravska policijska uprava podigla je kaznenu prijavu protiv 47-godišnje hrvatske državljanke koja je prije desetak dana na ulazu u Hrvatsku na graničnome prijelazu u Slavonskom Brodu predočila krivotvoreni PCR test s negativnim nalazom na koronavirus.

Kako je u ponedjeljak priopćila Brodsko-posavska policijska uprava, provjeravajući autentičnost testa, policija je utvrdila da je riječ o krivotvorini testa zdravstvene ustanove iz Bosne i Hercegovine.

Na graničnome prijelazu u Staroj Gradiški policajci su u subotu posumnjali i u izvornost osobnih iskaznica koje su pri graničnoj kontroli predočila dvojica državljana Turske.

Provjerom autentičnosti dokumenata policajci su utvrdili da su muškarci (24 i 31) predočili krivotvorene osobne iskaznice iz Belgije. Obojica su udaljena iz Hrvatske i izrečena im je jednogodišnja zabrana ulaska u Hrvatsku.

Kaznenu prijavu dobio je mladić (18) za kojeg je policija u subotu pri kontroli prometa utvrdila da je na automobil kojim je upravljao postavio registracijske oznake drugog vozila. (index.hr)

scroll to top