> “SAMO SAM SPUSTIO GLAVU…” Darko Lazić otkrio šta mu je POKOJNI Šaban rekao nakon SAOBRAĆAJNE NESREĆE! – Narodnjaci

“SAMO SAM SPUSTIO GLAVU…” Darko Lazić otkrio šta mu je POKOJNI Šaban rekao nakon SAOBRAĆAJNE NESREĆE!

“SAMO SAM SPUSTIO GLAVU…” Darko Lazić otkrio šta mu je POKOJNI Šaban rekao nakon SAOBRAĆAJNE NESREĆE!

Darko Lazić mesecima je odmarao nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo i nije se pojavljivao u javnosti. Međutim, smogao je snage i po prvi put se pojavio u javnosti kada je otišao na sahranu Šabana Šaulića. Priznao je da nikada sebi ne bi oprostio da nije otišao da mu uputi poslednji pozdrav.

– Ja tad nisam ni smeo da budem na štakama tad duže od par minuta na dan. Znam samo da sam rekao “idem, neću moći da ga otpratim do groba, ali ja moram da izjavim porodici saučešće i da se oprostim od njega. To je bilo jače od mene. Ne bih mogao da podnesem da nisam otišao, ne bih sebi oprostio” – priseća se Darko Lazić.

Darko Lazić je bio gost u emisiji “Sceniranje” i tom prilikom je otkrio da se Šaban naljutio na njega nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću.

– Toliko me je nagrdio. Jako je bio ljut na mene, i baš me je iskritikovao da sam ja samo spustio glavu, nemam šta da kažem, i sve što je rekao bio je u pravu.

– Svaki njegov savet pamtim, ali uglavnom me je savetovao oko pevanja, to ću najviše pamtitit – prisetio se Darko Lazić. srbijadanas.com

scroll to top