Home Region Dodik o Stanivukoviću: “Ponaša se kao neko povrijeđeno dijete”

Dodik o Stanivukoviću: “Ponaša se kao neko povrijeđeno dijete”

65
0

Dodik o Stanivukoviću: “Ponaša se kao neko povrijeđeno dijete”

Milorad Dodik, predsjednik SNSD, rekao da će biti problema u Banjaluci, jer gradonačelnik Draško Stanivuković ne uvažava gradsku skupštinu, koja mu služi za iživljavanje, a ne za jedan kvalitetan dogovor i ponaša se kao “neko povrijeđeno dijete”.

Ako skupština usvaja budžet, onda se ona pita o tome, gradonačelnik je samo predlagač. Bojimo se da se zbog njegove nesposobnosti da nešto učini ne dođe do zastoja u razvoju grada i zato smo mu ponudili i rekli `hajde da se zajedno dogovaramo – rekao je Dodik. On je konstatovao da u gradskom budžetu nema sredstava za ono što je gradonačelnik obećavao da će uraditi.

Dodik je dodao da opozicija živi na priči o pobjedi njihovog kandidata za gradonačelnika u Banjaluci, koja je dosta spekulativna, te naveo da je SNSD u ovom gradu pokrenuo niz promjena. On je podsjetio da je napravljen novi Gradski odbor, čiji je predsjednik Vlado Đajić.

– Oni (opozicija) su isti dan po imenovanju Đajića radili neko brzinsko telefonsko ispitivanje sa pitanjem za koga bi građani glasali kada bi danas bili izbori, i 60 odsto ih se izjasnilo da bi glasali za Đajića – rekao je Dodik, piše Novi. haber.ba

Previous articleKoja je idealna dob za prvi se*s? Odgovor psihologinje mogao bi vas iznenaditi!
Next articleEvo od čega je preminuo Đorđe Balašević: Doktori su se 2 i po sata borili da ga spase!