Home Magazin Showbizz MOJE 3 DUŠICE: Anabela Atijas uskoro postaje baka, a sada je objavila...

MOJE 3 DUŠICE: Anabela Atijas uskoro postaje baka, a sada je objavila fotku trudne Lune i RAZNEŽILA fanove (FOTO)

65
0

MOJE 3 DUŠICE: Anabela Atijas uskoro postaje baka, a sada je objavila fotku trudne Lune i RAZNEŽILA fanove (FOTO)

Anabela Atijas uživa u svakom trenutku sa svojim ćerkama, a posebno sa Lunom Đogani, koja će uskoro na svet doneti ćerku. Strasti u porodici Đogani-Atijas su se smirile od kada su svi saznali za Luninu trudnoću, a Anabela je sada raznežila sve pratioce na Instagramu kada je objavila stori na kom se vidi da najmlađa ćerka Blankica ljubi Lunin stomak.

– Moje tri dušice – napisala je Anabela.

Podsetimo, Anabela je priznala da se kaje što se mešala u odnos između svoje ćerke Lune i Marka Miljkovića dok su bili u prethodnoj sezoni “Zadruge”, jer sada vidi da se njih dvoje odlično slažu.

Pevačica je rekla da se nada da će naslednica i zet razumeti kad postanu roditelji zbog čega se tako ponašala, kao i da je htela samo najbolje za svoje dete.

– Očekivala sam da ću postati mlada baka, jer sam i sama rodila dete u 21. godini. Divno se osećam, spremna sam da postanem baba. Puna sam ljubavi, jedva čekam da zagrlim tu bebu. Unuče je, kažu svi, neka nova vrsta ljubavi, ne može da se meri ni sa čim. Neki drugi nivo, ako to uopšte može da postoji posle vašeg deteta, da nekoga volite više, drugačije – počela je Anabela nedavno za Kurir TV. kurir.rs

Previous articleČUVA OVCE, SVINJE, SAM KUVA I MESI! Kuhinja Ere Ojdanića ROZE boje, a njenu fotografiju i dalje drži na stolu pored televizora!
Next articleSVE KREĆE OD 35 GODINE: Ovo su znakovi da vas uskoro stiže MENOPAUZA! IMATE LI OVE SIMPTOME?