Home Region KUPIO AUTOMOBIL I PRONAŠAO PISMA: Plakao sam dok sam ih čitao!

KUPIO AUTOMOBIL I PRONAŠAO PISMA: Plakao sam dok sam ih čitao!

48
0

KUPIO AUTOMOBIL I PRONAŠAO PISMA: Plakao sam dok sam ih čitao!

Pisma je pisala žena po imenu Silvia. Pisala ih je svojoj nesretnoj ljubavi, izvjesnom Robertu, ali mu ih nikad nije poslala.

– Plakao sam dok sam čitao pisma. To mora da je bila najtragičnija ljubavna priča koju možete samo zamisliti – rekao je Glück za švicarske medije.

Roby Glück kupuje stare automobile i rastavlja ih kako bi ih ponovno obnovio. Tako je učinio i s Porscheom i tad je u tajnom pretincu pronašao ljubavna pisma. Iz pisama je vidljivo kako je izvjesni Robert oženjen, ali su on i Silvia bili u vezi. Ona je bila nesretna jer je njihova ljubav bila tajna i nije mogla s njim stvoriti dom.

– Silvia je pisala pisma svojoj ljubavi. Iz tih pisama je vidljivo da ta pisma nikad nije poslala. Rečenice u pismima su toliko dirljive. Doznao sam kako su u ljeto 1971.godine, Silvia i Robert već dugo bili tajni ljubavni par. U pismu se također spominje Hannibal, Silvijin sinčić. Ljubavna veza Roberta i Silvie trajala je neko vrijeme i sigurno je započela prije nego što se Hannibal rodio. Prema onome što piše u pismima, dijete je očito Robertovo. U jednom pismu Silvia piše Robertu kako ju je njegova majka natjerala da vjeruje kako je bolje da ode iz njegovog života. Pismo je potpisala: “U vječnoj ljubavi, tvoja tužna Silvia” – otkriva Glück.

Otkrio je neke rečenice iz pisma koje je Silvia napisala napisala.

“Bez tebe je život hladan. Čeznem. Ne možeš to razumjeti! Moraš osjećati da mislim na tebe. Trebam te poput zraka”, piše u pismu nesretna Silvia.

Na datum 31. kolovoza 1972. je napisala: “Vidjela sam te. Ali pobjegla sam. Kako bih voljela da te vidim i da opet sve bude u redu”. Roby se sad nada kako će pronaći Silviu.

– Volio bih je pronaći i vratiti joj pisma. Mislim da bi je obradovalo kad bih joj vratio pisma – siguran je Roby koji je već poduzeo prve korake kako bi pronašao ženu koja je tolike osjećaje stavila na papir, u pisma koja nikad nije poslala svom voljenom muškarcu. Fenix-magazin/MD

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Robert „Roby“ Glück (@roby.supercars.swiss)

 

Previous articleOČAJNE SU: Prije pandemije su bile spremačice, konobarice, pomoćnice u restoranima i kuhinji…a sad su pro*titutke!
Next articleLAUTERBACH UPOZORAVA: Njemačka treba strože mjere i dulji “lockdown”