Home Region Hit reakcija Angele Merkel nakon što je shvatila da je zaboravila masku!

Hit reakcija Angele Merkel nakon što je shvatila da je zaboravila masku!

71
0

Hit reakcija Angele Merkel nakon što je shvatila da je zaboravila masku!

Da se zaboravljanje maske dogodi i najorganizovanijim ljudima, potvrđuje snimak iz njemačkog parlamenta. Kasnite na posao, na brzinu tražite novčanik da ubacite u torbu, tražite ključeve, brzo se obuvate, konačno izlazite i pred zgradom shvatite: zaboravili ste masku. Vjerujemo da se svima ovo dešavalo, a Angela Merkel to ima zabilježeno kamerom, piše “CDM“.

Da se zaboravljanje maske dogodi i najorganizovanijim ljudima, potvrđuje snimak iz njemačkog parlamenta na kojem je glavna zvijezda upravo kancelarka. Njena reakcija je mnoge nasmijala, a Merkel ima razvijen osjećaj odgovornosti prema drugima, što je jasno po njenoj hitroj reakciji.

Inače, uvažena političarka dočekala je pandemiju na samom kraju karijere, kada je već objavila da se povlači iz politike. Uprkos tome, mnogi hvale Njemačku zbog načina na koji su odgovorili na širenje koronavirusa.

Vidimo kako ona prilazi svom mjestu, zadovoljno sjeda, očigledno preokupirana svojim mislima, a onda se na njenom licu pojavljuje izraz čistog užasa – zaboravila je masku! Njena reakcija je mnoge nasmijala, a Merkel ima razvijen osjećaj odgovornosti prema drugima, što je jasno po njenoj hitroj reakciji.

Inače, uvažena političarka dočekala je pandemiju na samom kraju karijere, kada je već objavila da se povlači iz politike. Uprkos tome, mnogi hvale Njemačku zbog načina na koji su odgovorili na širenje koronavirusa. haber.ba

Previous articleSpriječite da krompir proklija uz samo jednu voćku!
Next articleRat za Šabanove milione i nekretnine! Robert Šaulić: Goca je zlo, hoću svoj dio nasljedstva!