Home Region Dok je rađala bebu, dečko joj je pobjegao s njezinom majkom!

Dok je rađala bebu, dečko joj je pobjegao s njezinom majkom!

58
0

Dok je rađala bebu, dečko joj je pobjegao s njezinom majkom!

Novopečena mama Jess Aldridge vratila se iz bolnice sa svojom bebom i utvrdila da je njezin dečko pobjegao s njezinom majkom. Jess (24) je izdao partner Ryan Shelton (29). Dok je bila trudna živjeli su zajedno u lockdownu s njenom mamom Georginom i njezinim suprugom Ericom.

U roku od nekoliko tjedana nakon useljenja, Georgina (44) počela je koketirati s Ryanom. I dok se Jess vratila kući s novorođenim Reubenom, zajedno su pobjegli i preselili se u novi dom udaljen 30 kilometara. Kad se Jess suočila s mamom, ona joj je slegnula ramenima i rekla: ‘Ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti’.

– To je krajnja izdaja. Očekujete da će se baka zaljubiti u bebu, a ne u oca. Trebala je biti baka za moje dvoje djece i pomagati mi da se brinem o njima, ali umjesto toga ona je sada s mojim dečkom. Slomili su mi srce i izgubila sam sve, mamu i oca svoje djece – rekla je Jess.

Jess je s prodavačem automobilskih dijelova, Ryanom, bila tri godine u vezi. Napustila je posao kućne pomoćnice u Premier Innu u Chipping Nortonu u državi Oxon, prije nego što im je u rujnu 2019. rođeno prvo dijete, Georgianu. Godinu dana kasnije, dok je bila trudna s Rubenom, preselila se s mamom, Georginom i njezinim 56-godišnjim suprugom Ericom u Stow-on-the-Wold u Gloucestershireu. Jess je rekla kako je mislila da bi povratak kući bio savršen za nju i djecu.

– Otišli smo živjeti s mojom mamom i tatom kada je mama rekla da će pomoći oko brige o djeci. Obećala je da će mi s novom bebom biti lakše, ali zapravo je bilo jako, jako teško. Mjesecima smo bili zaglavljeni u kući tijekom lockdowna. Bilo je tako teško pogotovo jer su Ryan i mama uvijek koketirali. Osjećala sam se jako nelagodno, bilo je to užasno iskustvo. Obično bi pili Bacardi i smijali se i šalili se u kuhinji svake večeri dok smo tata i ja bili na kauču i gledali televiziju – rekla je.

– Jednom sam uhvatila Ryana kako dodiruje maminu stražnjicu, a a on je samo rekao da je pokušava natjerati da mu se makne s puta. Imala sam osjećaj da se mjesecima nešto događa, ali nikada nisam htjela u to povjerovati. Bilo je odvratno. Mama bi nosila kratke haljine i pipkala se s njim na sofi – ispričala je.

Jednom im je čak prigovorila zbog toga, a oni su na to samo slijegali ramenima i rekli da to nije ništa. Uvijek su inzistirali da između njih nema ničega, ali Jess je uvijek sumnjala da nešto muljaju.

Jess je Reubena rodila putem carskog reza u bolnici Gloucestershire 28. siječnja, dok je Jessina sestra Carolena (19) brinula o Georgiani. Nekoliko sati kasnije, Ryan je prekinuo s Jess preko poruke, tvrdeći da mu je muka od toga što ga optužuje za aferu s mamom. Nekoliko minuta nakon što se rodio, vidio je Rubena i dan poslije ponovno je došao k svom sinu, na putu da pokupi svoje stvari. Ono što Jess nije znala bilo je da se on preselio s Georginom u novi dom u drugom okrugu.

– Ryan je vidio Rubena samo nekoliko minuta nakon što se rodio, a potom na deset minuta dan nakon što je premještao sve svoje stvari. Bili su u takvoj žurbi. Čak je i mamu čekao u autu spakiranom na parkiralištu – kazala je Jess.

Jess je otpuštena iz bolnice 30. siječnja kad je utvrdila da su se Ryan i Georgina iselili. I dalje je negirao da se bilo što događalo, a prošla su još dva dana prije nego što su napokon priznali da su u vezi. Napokon su Jess priznali da su zajedno nekoliko dana nakon što je izašla iz bolnice.

– Kad sam se vratila kući iz bolnice, sve njihove stvari su nestale. Znala sam da će Ryan biti s mojom mamom, ali da niti jedan od njih to neće priznati nisam očekivala. Napokon, dan poslije, priznao je da su u vezi. Mama mi je rekla da ne može birati u koga će se zaljubiti i Ryan mi je rekao isto. Bio je to ogroman udarac za mene, planirali su to tijekom cijele moje trudnoće. Mama se razišla s mojim tatom koji je to jako loše podnio. Shrvan je. To se događalo šest mjeseci iza mojih leđa – ispričala je Jess.

– Znali su se opravdavati da provode vrijeme zajedno i ostavljali su me trudnu kod kuće. Muka mi je. To što su učinili je odvratno i podlo – rekla je. Djelatnica staračkog doma, Jessina majka, koja je već jednom bila udana, bila je s Ericom 12 godina prije nego što su se vjenčali 2018. godine, prenosi “24sata“.

– Nekoliko tjedana prije nego što sam otišla u bolnicu, mama mi je rekla da želi napustiti mog tatu, ali se nisam s njom složila – rekal je Jess i dodala da se ni Ryan, a ni njezina mama nisu ispričali zbog svega.

Ljubavnici su još uz to na Facebooku objavili da su u vezi – zbunjujući time sve prijatelje i obitelj. Jess, koja se sada vratila u unajmljeni dvokrevetni dom koji je prije dijelila s Ryanom, užasnuta je.

– Kako bih trebala svima objasniti da su otac moje djece i njihova baka u vezi? Neki od naših prijatelja vidjeli su njegov novi status veze na Facebooku i bili su zapanjeni. Puno sam poruka primila gdje su me ljudi pitali što se dogodilo i jesam li dobro – rekla je.

Jess su također ostavili da samostalno podmiruje stanarinu od 439 funti (3800 kuna) za svoj dom koristeći samo svoje prihode, piše The Sun. haber.ba

Previous articleSigurni znakovi da ste već preboljeli covid!
Next articleNAJGORE JE KAD ZABOLI TOKOM NOĆI: OVO MOŽE POMOĆI KOD ZUBOBOLJE!