ČUVA OVCE, SVINJE, SAM KUVA I MESI! Kuhinja Ere Ojdanića ROZE boje, a njenu fotografiju i dalje drži na stolu pored televizora!

Showbizz

ČUVA OVCE, SVINJE, SAM KUVA I MESI! Kuhinja Ere Ojdanića ROZE boje, a njenu fotografiju i dalje drži na stolu pored televizora!

Era Ojdanić priznaje da najviše uživa da vreme provodi na imanju u Stepojevcu i, kako naglašava, da nikada ne uzme više mikrofon u ruke, ima od čega da živi zahvaljujući poljoprivrednim dobrima koje ima.

– Kod mene je ovde na imanju fenomenalno. Uživancija. Posebno kad je ovako lepo vreme. Ima da se jede suva pršuta, čavrci, slaninica, jagnjetina – kaže Era.

Era na imanju priznaje da sve sam rad.

– Dođe mi ćerka Milena iz Beograda da mi pomogne oko pranja garderobe i posteljine, ali sve ostalo ja radim. Volim da kuvam, ali moram da priznam da mrzim da usisavam. Zato uvek platim ženu da mi usisa kuću – iskren je Era, koji dodaje da je u punoj radnoj snazi, pa često ide i do motela koji drži da i tamo pomogne ako zatreba.

I pored raskoša napolju, u kući preovladavaju svetliji tonovi, te kuhinja pink boje. U kući je uspomenu na suprugu Ljupku koja je preminula 2009. godine, koju i dalje drži kako u srcu, tako i njenu fotografiju na stolu pored televizora.

– Mnogo mi nedostaje žena. Ljupka moja. Dok je bila živa, ja nisam razmišljao o domaćinstvu. Sve je ona kontrolisala. Ja sam putovao, imao turneje po Americi, Austaliji… Nisam razmišljao da li je kuća u redu. Znao sam da je sve ok. Ali kako je ona umrla, a posle toga i majka, sve je palo na mene i sina Dragutina – kaže emotivno Era.

– E sada dok smo u kuhinji, očekujem da mi kaže: “Joj, Andrija dodaj mi ulje ili brašno.” Ona je ovde ostavila ceo svoj život i bila je kraljica. Ja sam težak čovek, nikada kod kuće. Sto puta sam je nalazio na stepeništu kako spava, kunja, čeka mene da dođem.

– Ne može moju ženu nijedna da zameni. Ljupka je bila velika majka, supruga, baba, domaćica. Koju god ženu našao ja bih merio nju prema Ljupki, a to je nemoguće.

Folker kaže da je imao dosta koza, ali da je sada ostavio samo jednu koja se nedavno ojarila.

– Ništa mi nije blam da radim na imanju. Opslužujem sam životinje. Dođe i Milena da mi pomogne malo, ali sve je pod mojom kontrolom – naglašava Era, a kada smo ga pitali da li ga posećuju i kolege, kaže:

– Dolaze mnogi. Dolazio mi je nedavno Miki Mećava… Čak mi se nude da dođu da mi pomognu. kurir.rs/blic