CIRKUS JE OTIŠAO, BAGREM SE SLOMIO! Estrada u suzama zbog smrti Balaševića, poznati uputili poslednje pozdrave PANONSKOM MORNARU…

Showbizz

CIRKUS JE OTIŠAO, BAGREM SE SLOMIO! Estrada u suzama zbog smrti Balaševića, poznati uputili poslednje pozdrave PANONSKOM MORNARU…

Čuveni kantautor Đorđe Balašević preminuo je danas u 67. godini Ognjen Amidžić oglasio se za Kurir:

-Otišao je jedan od najvećih pesnika. Njegove pesme imale su i sliku i miris, a najlepše godine života moje generacije blisko su bile povezane s njima – rekao je Amidžić.

Među poznatima koji su se oglasilii među prvima su Dragana Mirković, Dara Bubamara, Anabela Atijas, Kija Kockar, Anastasija Ražnatović. Ne kriju tugu zbog odlaska “Panosnkog mornara”.

– Zbogom legendo – napisala je Ražnatovićeva.

– Jako sam tužna, počivaj u miru naš panonski mornanu, zauvek u srcu – napisala je Kija uz snimak Baleševićeve pesme.

– Još jedan velikan i idol mog detinjstva nas je napustio. Ali legende nikada ne umiru – napisala je pevačica Dragana Mirković.

– Lunjo, ako me traže ti slaži da sam odavno mrtav. Spusti roletne i navij sat na sredu, četvrtak – napisala je Anabela Atijas.

– Moj Novosađanin, moj prijatelj, duh mog grada, pesnik, čovek. Neki bi to prosto tugom nazvali… Jedan D-mol za tebe, Đole moj – napisala je Dara Bubamara.

– Cirkus je otišao, bagrem se slomio, ali dolaze neki novi klinci. Računamo na njih – ovim rečima članovi grupe Hladno pivo oprostili su se od Balaševića.

Manekenka Sofija Milošević takođe se oprostila od Balaševića na svom Instagram nalogu.

Glumac Miloš Biković takođe se oprostio od Balaševića na svom Instagram nalogu.

Podsetimo, Balašević je pre tri dana primljen na Infektivnu kliniku gde se lečio od upale pluća.

Pre nekoliko dana izvor blizak porodici otkrio je da se kantautor oseća dobro i da se šali sa lekarima, međutim, po poslednjim informacijama slavni Vojvođanin preminuo je na Infektivnoj klinici u Novom Sadu.

Balašević je rođen 11. maja 1953. godine u Novom Sadu. Iza sebe je ostavio suprugu Oliveru, ćerke Jovanu i Jelenu i sina Aleksu. Kurir.rs/S.M.