Savila joj tijelo da stane unutra: Žena je punih 10 godina držala leš majke u zamrzivaču, a razlog je poprilično bizaran!

Region

Savila joj tijelo da stane unutra: Žena je punih 10 godina držala leš majke u zamrzivaču, a razlog je poprilično bizaran!

shocked woman looking into refrigerator,Image: 537293119, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes

Žena je navodno rekla policiji da je to učinila jer ‘nije htjela iseliti’ iz stana u Tokiju u kojem su zajedno živjele, ali je na kraju morala otići jer nije plaćala stanarinu. Policija u Japanu uhitila je ženu nakon što je u zamrzivaču u stanu otkriveno tijelo njezine mrtve majke, piše u subotu BBC.

Yumi Yoshino (48) rekla je da je majku pronašla mrtvu i sakrila tijelo prije 10 godina jer se “nije htjela iseliti” iz tokijskog doma koji su dijelile, izvijestili su lokalni mediji pozivajući se na neimenovane policijske izvore.

Na smrznutom tijelu nema vidljivih rana, rekla je policija. Vlasti nisu mogle utvrditi vrijeme i uzrok ženine smrti. Tijelo je navodno otkrila čistačica nakon što je gospođa Yoshino morala napustiti stan jer nije plaćala stanarinu.

Tijelo je bilo savijeno da stane u zamrzivač, rekla je policija. Yoshino je uhićena u petak u hotelu u gradu Chiba, blizu Tokija, prenosi “Net“. haber.ba