Srbin tokom ljeta došao u Berlin s trudnom djevojkom pa tamo si*ovao i mučio žene…

Region

Srbin tokom ljeta došao u Berlin s trudnom djevojkom pa tamo si*ovao i mučio žene…

U Berlinu danas počinje suđenje 30-godišnjem Srbinu Siniši K. kojeg se tereti za šest si*ovanja, jedan pokušaj si*ovanja, napad i pokušaj iznude. Njemački mediji su se uoči suđenja raspisali o detaljima zločina koje je počinio 30-godišnjak. Siniša K. je svoje žrtve si*ovao, tukao, davio, a čak je tri puta pobjegao policiji prije nego što su ga uhvatili u srpnju prošle godine.

RTL piše kako je Siniša K. sa svojim žrtvama započinjao razgovor na ulici na engleskom jeziku. Obraćao bi im se i tražio da mu pokažu put do nekog odredišta. Potom bi ih napao.Ukupno je napao sedam žena između 14 i 27 godina prošlo ljeto. Serijski silovatelj iz Srbije je svoje žrtve si*ovao između 12. lipnja i 14. srpnja prošle godine. Napadao ih je na nepreglednim cestama južno od Wannseea u Berlinu, nekad prijeteći nožem. Njegova sedma žrtva napadnuta je u Bernauu.

Prema istrazi, većina žena bila je u posjetu Berlinu, jedna žrtva bila je iz Norveške, druga iz Pariza. U vrijeme zločina kretale su se pješice ili na biciklu. Uhićen je 14. srpnja nekoliko sati nakon posljednjeg zločina. Policija ga je uhvatila nakon velike potrage u Berlinu. Od tada je 30-godišnji Srbin u pritvoru u zatvoru Moabitu.

Siniša. K je iz Srbije došao u Njemačku 2019. nakon što je u svojoj domovini odslužio petogodišnju zatvorsku kaznu za krađu i si*ovanje. Po struci je inženjer elektrotehnike. U Berlinu je boravio s tada trudnom djevojkom Milijanom M. u hostelu u Grunewaldu, gdje je dao krivotvorenu poljsku putovnicu. Kada se ona vratila u Srbiju, on je počeo si*ovati žene.

Njemački RTL piše kako su policajci 30-godišnjeg Srbina identificirani 15. lipnja prošle godine nakon što je silovao drugu žrtvu, ali im je tad uspio pobjeći. Ubrzo su pronašli njegov ruksak i u njemu aparat za brijanje, kondome, ulje i iPhone. Uz pomoć DNK i otisaka prstiju policija je identificirala Sinišu K.

Doznali su kako je već upisan u srpsku kaznenu evidenciju, između ostalog i zbog silovanja. Prema informacijama RTL-a, početkom srpnja 2020., prije još jednog si*ovanja u Berlinu, na internetu je gledao više pornografskih sadržaja o silovanju, kao i dječjih po*nografskih sadržaja.

Prema iskazima žrtava, osumnjičeni Srbin je u napadu svaku žrtvu tretirao drugačije. S jednom se žrtvom nakon si*ovanja čak pokušao još jednom sastati, a ostavio joj je svoj bicikl. S drugima je bio izuzetno brutalan. Jednoj je ženi tri puta udario glavom u stablo, prenosi Fenix Magazin. Index.hr