(Foto) Ovdje je nekada živjela Ceca: Prije nego što se udala, ovo je bila njena zgrada!

Showbizz

(Foto) Ovdje je nekada živjela Ceca: Prije nego što se udala, ovo je bila njena zgrada!

Kao glavno mjesto stanovanja folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović decenijama se navodi njena vila u Ljutice Bogdana, ali prije nego što se udala za Željka Ražnatovića Arkana, imala je drugo prebivalište.

Ceca je, naime, jedno vrijeme stanovala u Beogradu u veoma lijepoj zgradi, a iako je taj period kratko trajao, njene tadašnje komšije je se i dalje sjećaju. Svetlana Ceca Ražnatović udala se za Željka Ražnatovića Arkana 1995. godine, a od 1997. godine živi u velelepnoj vili Ljutice Bogdana u Beogradu.

Prije nego što je upoznala pokojnog supruga Ceca je već živjela u glavnom gradu Srbije, budući da je još u tom periodu uspješno gradila pjevačku karijeru.

Zanimljivo je da se Ceca davne 1993. godine iz Žitorađe preselila u Beograd, tada je već imala nekoliko snimljenih albuma. Pjevačica se doselila u zgradu na Vračaru, gdje je živjela u stanu prijateljice Dragice, dok je čekala da se renovira stan koji je pazarila na Banovom Brdu.

O Ceci komšije iz ovog kraja i dalje govore, a sjećaju je se samo po lijepom:

– Jao dobro ste me podsjetili. Uvijek se svima nama ljubazno javljala i pozdravljala, a bila je prelijepa. Kao anđeo – rekla je svojevremeno jedna starija gospođa iz Kalenićeve ulice, koja je bila Cecina komšinica. Republika.rs