UŽAS U SUBOTICI: Čopor pasa napao ženu, oborili je na zemlju i počeli da je grizu, ona sve vreme bila svesna!

Region

UŽAS U SUBOTICI: Čopor pasa napao ženu, oborili je na zemlju i počeli da je grizu, ona sve vreme bila svesna!

Čopor pasa lutalica napao je jutros ženu u blizini autobuske stanice i Kuće zdravlja u Subotici, potvrđeno je medijima u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Incident se desio jutros oko 5.30, a psi su, prema saznanjima medija, bili udaljeni, ali su ubrzo, ničim izazvani, potrčali ka ženi, napali je, oborili je na zemlju, a zatim počeli da je grizu, što je trajalo nekoliko minuta. Ženu je spasilo obezbeđenje koje je najverovatnije iz zgrade suda.

Prema informacijama iz subotičke bolnice, povređenoj ženi psi su odgrizli skalp, zadobila je više od dvadeset ujeda samo po glavi, odgrizeno joj je uvo i izgrizena cela leva ruka, a ima i nekoliko ujeda po telu. Iako nije u životnoj opasnosti, žena je u zbiru zadobila teške povrede. Uprkos traumi koju je doživela, nije izgubila svest ni u jednom trenutku.

Povređena je prebačena u subotičku bolnicu, gde se i sada nalazi.

Kako se nezvanično saznaje, psi su pre oko nedelju dana izujedali i radnika obezbeđenja na autobuskoj stanici. Dok mu je hitna pomoć ukazivala pomoć, psi su napali i jednu putnicu na peronu koja je, uz pomoć ljudi koji su se zatekli pored nje, uspela da se odbrani.

Pretpostavlja se da se radi o istom čoporu lutalica koji se, kako svedoci tvrde, kreće duž pruge iz pravca prečistača ka autobuskoj stanici i nazad. Srbija Danas/Suboticke.rs