Ko je čovjek koji stoji iza Jelene Karleuše?! O njemu se malo zna, a od nje je napravio zvijezdu!

Showbizz

Ko je čovjek koji stoji iza Jelene Karleuše?! O njemu se malo zna, a od nje je napravio zvijezdu!

Jedini Jelenin saradnik koji joj je više od deset godina desna ruka u svemu, od karijere do privatnih poslova, jeste njen menadžer, producent i PR Zoran Birtašević. Njih dvoje su zajedno radili na gomili projekata, od kojih je i dugoočekivani i najavljivani Karlešuin novi album. Fanovi koji duže prate Jelenu i Zorana, mogli su da vide gomilu fotografija i video snimaka sa zajedničkih turneja, proslava i putovanja.

“Malo ko od nas ima tu sreću da upozna prijatelja za čitav život, prijatelja koji se žrtvuje i bori za nas kao otac, brat… Prijatelja u dobru, a najviše u zlu. Imala sam tu sreću, upoznala sam čovjeka koji mi je postao najveći oslonac, podrška, saobrac, i brat”, napisala je Jelena prošle godine na svom Instagramu, govoreći o Birtaševiću.

“Čovjeka koji je postao moj najvjerniji saradnik u ovoj zemlji u kojoj doživljavam samo sputavanje, nerazumjevanje, napade i medijski linč. Niko se za mene nije borio, sem moje majke i moje tetke, kao Zoki.”

Tokom 2020. godine, nakon nekoliko godina odlaganja novog studijskog izdanja Jelene Karleuše, fanovi na Tviteru nisu bili zadovoljni načinom na koji je Britašević “upravljao” Karleušinom karijerom. Za nedostatak nove muzike, krivili su njega. I pop zvijezda, ali i mladi menadžer, inače diplomirani stomatolog, demantovali su navode da između njih dvoje postoje nesuglasice.

Odgovarajući nedavno na pitanja fanova na Instagramu, Birtašević je potvrdio da je Jelena u studiju i da će novi album izaći “čim se situacija u vezi sa koronom poboljša”. (express/novars)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ZORAN BIRTAŠEVIĆ (@zoranbirtasevic)