Godinu dana je nosila privjesak koji je dobila od momka, a kada ga je otvorila – NIJE MOGLA DA VJERUJE OČIMA!

Zanimljivosti

Godinu dana je nosila privjesak koji je dobila od momka, a kada ga je otvorila – NIJE MOGLA DA VJERUJE OČIMA!

Anna je ovu ogrlicu nosila gdje god da je išla, spavala je sa njom, kupala se s njom. Jedna Australijanka se iznenadila kada je saznala da je u ogrlici koju je nosila oko vrata više od godinu dana zapravo čuvala svoj budući zaručnički prsten. Naime, Anna i Terry, par iz Tasmanije u Australiji su bili u vezi godinu dana kada je ona dobila ovu ogrlicu na poklon.

“Uvijek sam želio da nekome darujem nešto, a da oni otkriju njegovu pravu vrijednost tek godinama kasnije”, rekao je Terry za ABC News.

Anna je ovu ogrlicu nosila gdje god da je išla, spavala je sa njom, kupala se s njom. Prošlo je godinu dana od dana kada ju je dobila na poklon i njen momak je od nje zatražio da mu vrati ogrlicu. Djevojci nije bilo jasno zbog čega je traži, ali mu je ipak dala.

Terry je dodao kako se mnogo puta zabrinuo da neće izgubiti ogrlicu, s njom i prsten. Pribojavao se da joj je neće oduzeti na aerodromu zbog sigurnosnih razloga, i da nikada neće saznati šta se stvarno krilo ispod površine.

Ovaj par je obožavao putovanja i Terry kaže kako je odlučio reći Anni istinu o ogrlici za vrijeme njihovog putovanja u Smoo Cave, koji se nalazi u Durnessu u Škotskoj. Kada su stigli tamo Terry je odlučio reći šta se stvarno nalazi u ogrlici i tako je zaprositi.

Prije nego što su se spustili u pećinu, pitao je Annu može li dobiti ogrlicu kako bi snimio neke fotografije među stijenama, što mu je i pružilo mogućnost da nožem otvori ogrlicu i pokažem Anni šta se zapravo nalazi unutra.

Čim je vidjela što se nalazilo unutra cijelo vrijeme, zagrlila je svog zaručnika i izgovorila svoje sudbonosno “da”. krtice.net