Home Zdravlje Promene na JEZIKU ukazuju na ZDRAVSTVENE PROBLEME! Posebno obrati PAŽNJU ukoliko imaš...

Promene na JEZIKU ukazuju na ZDRAVSTVENE PROBLEME! Posebno obrati PAŽNJU ukoliko imaš BRAZDE na NOKTIMA!

135
0

Promene na JEZIKU ukazuju na ZDRAVSTVENE PROBLEME! Posebno obrati PAŽNJU ukoliko imaš BRAZDE na NOKTIMA!

Redovan pregled kako biste ustanovili da li je sa vašim zdravljem sve u redu se podrazumeva. U međuvremenu dok ne dođe vreme za naredne pretrage obratite pažnju na signale koje vam telo šalje, kao i na promene na telu koje mogu ukazati na ozbiljnije zdravstvene probleme.

U svakom slučaju ukloliko primetite bilo koju od navedenih promena, obratite se lekaru kako biste bili sigurni da li je sve u redu.

Jezik mora biti crvenkasto-ružičast – Nije dobro ukoliko je jezik smeđ ili beo, što može ukazivati na neku bakterijsku infekciju ili na dehidrataciju organizma.

Kod očiju obratite pažnju na beonjače – Beonjače moraju biti bele, a kapci glatki i ujednačene boje. Crvene beonjače ukazuju na iritaciju, preosetljivost ili suvoću oka, što može biti i posledica predugog gledanja u ekran. Crvenilo u rubu oko ukazuje na infekciju, a žute beonjaće na probleme sa jetrom.

Usne, blago ružičaste – Ukoliko su usne bele, to može ukazivati na nedostatak gvožđa, a ukoliko se javljaju ranice na rubovima, one ukazuju na nedostatak vitamina B12.

Obrve, moraju biti ujednačene celom dužinom – Ukoliko su obrve na nekim mestima proređene posebno na krajevima, to može ukazati na probleme sa štitnom žlezdom.

Nokti, moraju biti glatki, čvrsti i u boji kože – Zelene promene na noktima ukazuju na infekciju, a plave na probleme sa cirkulacijiom. Brazde ili tačke ukazuju na nedostatak vitamina i hranljivih materija. srbijadanas.com

Previous article(VIDEO) SNIMAK KOJI JE ZGROZIO JAVNOST U SRBIJI! Dva dečaka u vozu piju dezinfekciono sredstvo iz dozera!
Next article“U STANU KOJI SAM KUPILA NIKO NEĆE ŽIVETI!” Kija kupila nekretninu za 70 000 evra, od nasledstva i turneje po Americi!