Home Region DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE: Poznat identitet dvije žene koje su pronađene mrtve u...

DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE: Poznat identitet dvije žene koje su pronađene mrtve u stanu!

73
0

DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE: Poznat identitet dvije žene koje su pronađene mrtve u stanu!

UBudimskoj ulici u Beogradu, na opštini Stari grad, u stanu su pronađene mrtve dvije žene – Nada. M (66) i njena kćerka Ana M. (35). One su pronađene s ranama po tijelu, a pored njih je bio i nož, javljaju beogradski mediji.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, jutros u 6 sati, u stanu na četvrtom spratu zgrade u Budimskoj ulici u Beogradu došlo je najvjerovatnije do ubistva i samoubistva.

Tijela su bila na krevetu a pored njih lokva krvi i nož. Tragediji je prethodila drama kada je noćas oko tri časa mlađa žena pozvala policiju i rekla da je dobila poziv od sestre da će izvršiti samoubistvo. Ona je odmah došla pred vrata stana u Budimskoj a čim je tu stigla i policija ušla je s njima u stan gde su zatekli stalan prizor.

Uviđaj je obavljen, tela su odnijeta na obdukciju gdje će biti utvđen tačan uzrok smrti. (Blic.rs)

Previous articleDarko Lazić ponovo na meti komentara javnosti. Zbog jednog bizarnog razloga mu ne daju mira. Ovo je stvarno previše (FOTO)
Next article7 SRETNIH RIJEČI KOJE DONOSE NOVAC! Psiholozi kažu: Izgovorite ih kad trošite pare i gledajte kako se nakon 30 dana vraća!