Home Magazin Showbizz (VIDEO) HAOS U 3 RUNDE! MILJANA ČETKOM TUKLA ZOLU! Rvali se u...

(VIDEO) HAOS U 3 RUNDE! MILJANA ČETKOM TUKLA ZOLU! Rvali se u KUPATILU, gađala ga šoljom, obezbeđenje napravilo ŽIVI ŠTIT!

84
0

(VIDEO) HAOS U 3 RUNDE! MILJANA ČETKOM TUKLA ZOLU! Rvali se u KUPATILU, gađala ga šoljom, obezbeđenje napravilo ŽIVI ŠTIT!

Miljana Kulić se vratila u Belu kuću kako bi se ponovo obračunala sa Lazarom Čolićem Zolom jer nije hteo da legne pored nje, pa je krenula da uništava stvari po kupatilu. Uzela je punjač za mašinicu, a Zola je pokušao da je spreči – To je Kristijanovo, opstavi. Ostavi mi stvari – urlao je Zola.

– Pusti mi ruke – govorila je Miljana dok se Zola rvao sa njom. Daj mi to, nije tvoje. Neću biti s tobom nikad u životu – pričao je Čolić.

Miljana se iznervirala, pa je krenula četkom za čišćenje na Zolu.

Ljudi, šta radite, razdvojite se – došao je Vladimir Tomović.

– Psihička bolesnice – rekao je Zola.

Ostali zadrugari su došli da pripomognu, a uletelo je i obezbeđenje.

Međutim, ni tu se Miljana nije zaustavila pa je uzela šolju sa stola i krenula na Čolića. Skinite budalu sa mene, krenula je šoljom na mene – govorio je Zola.

– Šutnuo si me u stomak – kukala je Miljana.

Skinite je s mene. Pomiri se sa tim, ne dam ti k*rac – pričao je Čolić, a obezbeđenje ih je razdvojilo.

Lazar Čolić Zola je zatražio da ide u zatvor kako bi se sklonio od Miljane Kulić, a obezbeđenje je ostalo u Beloj kući dok on spakuje svoje stvari u radionici.

– Miljko, Miljko! Koja potražnja za k*rcem, da sam znao da sam ovako nadaren… – govorio je Zola dok je odlazio.

Miljana je probala da krene za Zolom, a obezbeđenje ju je pratilo u stopu. Kada je došla do Ulice poroka, obezbeđenje je napravilo živi zid kako Kulićeva ne bi prošla. kurir.rs

 

Previous articleŠta je prethodilo premlaćivanju i iživljavanju nad migrantima u Bihaću: Ovo je pretučeni mladić Alvir Gverić!
Next article(VIDEO) MESEC DANA PREŽIVELI NA PUSTOM OSTRVU! Obalska straža nije mogla da veruje šta vidi blizu Bahama, hranili se pacovima?!