Home Magazin Showbizz LAKO JE NJEMU KAD JE ZARADIO MILIONE € OD GRANDA! Saša Popović...

LAKO JE NJEMU KAD JE ZARADIO MILIONE € OD GRANDA! Saša Popović pukao 100.000 € za Suzanine spotove, dan u DVORCU 2.000 €…

72
0

LAKO JE NJEMU KAD JE ZARADIO MILIONE € OD GRANDA! Saša Popović pukao 100.000 € za Suzanine spotove, dan u DVORCU 2.000 €…

Suzana Jovanović Popović, supruga bivšeg direktora „Granda“ Saše Popovića, nedavno se vratila iz Turske gde je danonoćno snimala nove spotove za pesme, a ceo projekat koštao ju je paprenih 100.000 evra, saznaje „Alo!“. Kako izvor tvrdi, pevačica je i za pesme i za spotove angažovala stare saradnike, a njen suprug Saša nije žalio novac.

– Suzana je decenijama stavljala sebe i svoju karijeru po strani zarad porodice i želje da im se posveti. Muzika je trpela, ali joj to nije smetalo. Kada je posle gotovo dve decenije odlučila da izda album, Sale joj je rekao da ne razmišlja o novcu i da snima po svojim zamislima jer joj je budžet neograničen. Sigurno ni sam nije slutio da će ga sve koštati kao prosečan stan u centru grada – priča izvor i ističe da je najviše novca potrošeno na snimanje spotova u inostranstvu.

– Suzana je svoj prvi spot, kojim namerava da se u velikom stilu vrati na muzičku scenu, snimila u jednom turskom srednjovekovnom dvorcu. Iznajmljivanje tog objekta koštao ju je 2.000 evra na dan – kaže izvor.

Podsetimo od prodaje Granda Popović je zaradio kako se spekulise zaradio 7.350.000 evra. kurir.rs/alo

Previous article(VIDEO) ZOLA NIJE MOGAO DA OBUZDA MILJANU! Oborio je na pod, ona mu POCEPALA majicu jednim potezom, obezbeđenje nije moglo da ih razdvoji!
Next articleNJEMAČKA DONIJELA ODLUKU – PRODUŽAVA SE ZAKLJUČAVANJE: Oglasila se Angela Merkel, evo dokad je ova odluka na snazi!