Home Region ŽENA U MESARI TRAŽILA 300 GRAMA MESA, MESAR JOJ ISEKAO 2KG I...

ŽENA U MESARI TRAŽILA 300 GRAMA MESA, MESAR JOJ ISEKAO 2KG I ZAPLAKAO…

544
0

ŽENA U MESARI TRAŽILA 300 GRAMA MESA, MESAR JOJ ISEKAO 2KG I ZAPLAKAO…

Potresna priča o mesaru i ženi koja traži 300 grama mesa je zarazila Internet pre par godina i postala majka svih priča sa haštegom #nijesedesilo. Naime, ovu očigledno lažnu priču je prvi objavio izvesni Srđan Mirković, koji će se kasnije pominjati kroz komentare u šaljivom tonu.

Ovakve priče su se prepričavale uz navode da se “nisu desile”, jer je očigledno reč o izmišljotinama koje imaju svrhu da proizvednu određeni utisak, u ovom slučaju da se u Srbiji jako loše živi.

Jedna od prvih i najpoznatijih priča je upravo ova, a na nju se često može naići na društvenim mrežama. Čini se kao da su ovakve priče postala klasik na Internetu, te da ljude umeju često da zabave.

Evo je:

“Danas u mesari, žena ispred mene, molim 300g šnicli. Mesar gleda, seče meso, stavlja na vagu 2100, pruža ženi, ona mu reče, mladiću ja sam htela 300 grama, u redu je majka.

Uzmi, ne brini!

Plače ona, mesar pušta glavu, steže lice ali suze idu same. Jebem te Srbijo, narod ti gladan, nema šta da jede, šta smo mi dočekali!” espreso.rs

Previous article(VIDEO) ČOVEK KOJI JE UMALO ZAPOČEO TREĆI SVETSKI RAT: Njegova glupa greška je mogla da dovede do planetarnog KRVOPROLIĆA!
Next articleKONTAMINIRANE LJUSKE MOGU UZROKOVATI BOLEST: Da li je potrebno prati jaja i koje greške svi najčešće pravimo?